Quantcast
Radio1_v_zivo


16 znakov, da je prav on tisti pravi
Radio 1 priporoča | 17. 4. 2016 15:08
Če lahko tvojemu dragemu pripišeš vsaj enega od teh znakov, potem si zmagala!
Ključne besede:     znak    zveza    ljubezen    moški    ženska
Je pravi?

Ob pravem moškem se boš počutila ljubljeno in cenjeno. Tvoj odnos z njim pa ti bo dal občutek, da imaš končno tisto, kar si si vedno želela. In če lahko pri tvojem moškem potrdiš katerega od teh znakov, potem je to verjetno tvoj življenski sopotni. Kot moškemu pa so ti lahko naslednje točko v pomoč, kako za vedno osvojiti dekle, ki se ti dopade.

 

1. Ni ga sram priznati, da ga neskončno osrečuješ. Ne sramuje se držati za roke v javnosti ali si s teboj izmenjati poljubov.

 

 

2. Zate je pripravljen tudi kuhati. Ne samo romantično večerjo, ampak tudi ob povsem navadnih dnevih.

 

3. Prepriča te, da se moraš odpraviti s prijateljicami na pijačo, v kino ali pa na zabavo in ti ukaže, da moraš z njimi preživeti kar se da kvaliteten čas.

 

4. Pomiva posodo. Vendar ne tako, da pride in ti reče: »Pojdi, bom jaz  pomil!« Pridruži se ti in pomiva s teboj, ob tem pa se neskončno zabavata.

 

5. Odgovarja ti na SMS sporočila in na klice. Tako ti nikoli ne da občutka, da se s teboj samo igra.

 

6. Brez razloga ti kupi darilo. Ali pripravi presenečenje. Zadostuje že vrtnica, s katero ti pokaže, da te ima rad in da se spomni nate.

 

7. Ne sramuje se, če ga pošlješ v trgovino po tampone ali pa po puder. Zaveda se, da si ženska in razume, kaj vse moraš kot ženska prenašati.

 

 

8. Ne reče ti samo »Kako si seksi«, ampak ti reče tudi »Zelo si lepa«. 

 

9. Pušča ti prostor, a vseeno želi, da ga vključiš v svoje življenje. Nikoli ne želi biti od tebe preveč oddaljen.

 

10. Pozoren je na najmanjše detajle, kot so na primer tvoje najljubše rože ali druge stvari, ki te osrečujejo.

 

11. Če imaš v službi nek pomemben termin, zaradi katerega si v stresu in za katerega si mu povedala že dva meseca prej, on tega ne bo pozabil. Mogoče ti celo pripravi nekaj, kar te bo sprostilo in di vlilo poguma, da boš bolje opravila.

 

12. Če imaš ob njem občutek, da se je v tvojem življenju naredila velika razlika, odkar je ob tebi on, potem je zagotovo tisti pravi.

 

13. Stalno te podpira in motivira, da v življenju poskušaš še bolj. Želi, da poskušaš uresničiti svoje želje.

 

15. Na zabavi ali nekje drugje, kjer je veliko ljudi in drugih deklet, ti bo dal občutek, da si edina ženska v prostoru, saj bo imel oči samo zate.

 

 

16. Prepričan je, da sta skupaj krasna ekipa in želi biti pomembna oseba v tvojem življenju. 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del