Quantcast
Radio1_v_zivo


Le kaj neki si tvoje dekle želi, pa ne pove naglas?
Radio 1 priporoča | 19. 4. 2016 15:32
Punce se bodo s tem zagotovo strinjale
Ključne besede:     vprašanja    želja    dekle    odnos    strah
Ko bi moški le lahko prebrali ženske misli!

So stvari, ki jih ima večina deklet v glavi in si jih želi od svojega fanta/partnerja. A večina teh deklet si tega ne upa direktno povedati in vprašati, saj ima potem občutek, da te je v te stvari nekako prisilila. Zdaj si lahko prebereš, kaj vse si dekleta na skrivaj želijo, a ti tega ne priznajo. Poskusi eno od naslednjih stvari in videl boš iskreno veselje na obrazu in srečo v njenih očeh. Dekleta pa, bi mogoče katera še kaj dodala?

 

1. ŽELI SI DOTIKOV

Ko gledata film, si želi, da se jo dotakneš. Vendar ne tisto dotikanje, ki potem privede do mečkanja. Želi si, da jo pobožaš po laseh ali po roki in ji daš občutek varnosti.

 

2. NE POZABI JE PRESENETITI!

Želi si tvojih presenečenj. A ne velikih presenečenj ali dragih daril, ki jih vidiš v filmu (no, vsaj večina ne). Ne želi si tisočih sveč, postavljenih v obliki srca ali pa ogromnega medveda, ki stane pol plače, potem pa leži nekje v kotu. Potrebuje nekaj izvirnega, kar je namenjeno samo vama. Pripravi ji zajtrk in ji ga postreži v postelji. Ali pa jo pelji na piknik v naravo. Lahko izbereš njen najljubši film in organiziraš filmski večer, pa čeprav veš, da ga je gledala že tisočkrat. Majhne stvari štejejo, pokaži ji, da si jih opazil.

 

 

3. POVEJ JI, DA JO LJUBIŠ

Želi, da ji poveš, da jo ljubiš, v trenutkih, ko bi kdorkoli to najmanj pričakoval. Ne želi si, da ji izpoveduješ ljubezen, ko vsa urejena sedita na družinski večerji in okoli vaju sedi še deset drugih ljudi, ki si potem mislijo, kako sladek si. Več ji pomeni, če ji boš to rekel, ko bo vsa skuštrana, nenaličena in neurejena ležala na kavču, jedla čokolado ter se počutila kot nekdo, ki ga ne bi mogel nihče ljubiti. Takrat bodo imele tvoje besede večji pomen.

 

4. NAJ TI NE BO NERODNO PRED DRUGIMI IZKAZATI SVOJO LJUBEZEN

Želi, da jo poljubiš na lička, se z njo šališ in zabavaš tudi pred tvojimi prijatelji. Ko bo najmanj pričakovala, jo filmsko poljubi pred vsemi in potem opazuj njen simpatičen nasmeh. SIcer ji bo malce nerodno, a v njenih očeh boš pravi pranc. 

 

 

5. VZEMI SI ČAS ZA NJO

Od tebe želi prejeti sporočilo, da si se spomnil na nekaj, na kar je ona mogoče pozabila. Ne želi, da se nanjo spomniš samo takrat, ko nekaj potrebuješ ali da prideš k njej na filmski večer samo zato, da bi se mečkala. Želi si, da ti predstavlja nekoga, za kogar si si pripravljen vzeti čas in nekaj načrtovati vnaprej. Ne želi si tvojega denarja ali stvari, ki se jih da kupiti. Želi si tvoj čas in tvojo pozornost.

 

6. BODI POTRPEŽLJIV IN IMEJ JO RAD

In seveda za konec: želi si tvoje potrpljenje, v svetu, ko vse gre tako hitro mimo. 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del