Quantcast
Radio1_v_zivo


Vino pijejo klepetulje, vodko divje punce
Radio 1 priporoča | 8. 4. 2016 16:05
Bo naročila pivo, koktejl ali "kratkega"? Najljubša pijača razkriva značaj žensk!
Ključne besede:     pijača    ženske    lastnosti    karakter    petek
Tudi pijača pove nekaj o njej.

Odnos ženske do pijače in njena najljubša pijača veliko povesta o njej. Avanturistična, uporniška ženska raje poseže po žganih pijačah. Medtem pa skulirane in prizemljene ženske raje pijejo vino in pivo. Preberi si in ugotovi, kaj njena najljubša pijača pove o njej oziroma o tebi. Tako boš danes zvečer na žuru lahko enostavno ugotovil/a glavne lastnosti nekoga, ki ga boš na novo spoznal/a!

 

1. ABSINT

Če ženska rada poseže po tej pijači, potem velja, da je nekoliko živčna, napeta, uporniška in rada tvega. Če kače doma še nima, potem si je zagotovo želi.

 

 

2. PIVO

Si ženska, punca, ki rada pije pivo? Potem veš, kaj želiš in kaj počneš v svojem življenju. Z nogami stojiš trdno na tleh in vedno si za akcijo ter dogodivščine, a vseeno si raje privoščiš umirjeno petkovo pijačo ter s prijatelji uživaš v pogovorih, ki trajajo dolgo v noč.

 

 

3. BLOODY MARY

Če se odloči za koktejl Bloody Mary, potem je verjetno mačkasta. Če pa vedno posega po teh koktejlih, potem pa je gotovo ena tistih, ki poskuša živeti zdravo. 

 

 

4. REDBULL VODKA

Je nekoliko nora, pravzaprav zelo nora, vendar v zelo pozitivnem smislu. Je pač najboljša in vse kar si želi je to, da prepleše celo noč. 

 

 

5. ŠAMPANJEC

Punca, ki pije šampanjec, je elegantna, urejena in zelo zgovorna. Plesati začne povsod, potem, ko spije nekaj kozarcev. Pa čeprav sploh ni glasbe.

 

 

6. WHISKEY

Dekleta, ki rada posežejo po tej pijači, so tista, ki so zelo prilagodljiva in vedno za akcijo. Po nekaj kozarčkih običajno postanejo nekoliko pokvarjena. ;)

 

 

7. GINTONIC

Če ženska pije gintonic, potem je zagotovo stara duša, ujeta v mladostno telo. Sicer rada gre ven in se podruži, vendar ji je še vedno vseeno ljubše ostati v postelji z najljubšo serijo ter pico. 

 

 

8. LONG ISLAND KOKTEJL

Verjetno je dekle, ki posega po tej pijači, še nekoliko neodrasla ter se še ne zaveda, kaj vse lahko mešanica povzroči njenemu razsodnemu razmišljanju. 

 

 

9. GOREČI SHOTI (npr. B52)

Verjetno dekle, ki obožuje to vrsto pijače, vedno nosi petke in po nekaj pijačah pokaže svojo dobro voljo in kriči, kako dobro se ima in kako uživa. Neverjetno zvesta je svojim prijateljem. 

 

 

10. APEROL SPRITZ

Dekle, ki pije to pijačo, je zelo urejena, organizirana in drzna. Po nekaj pijačah je ne briga več, kaj lahko reče in kaj ne. Je zelo iskrena. 

 

 

11. MARGERITE

Punce, ki rada pijejo to pijačo, si je nikoli ne želijo piti same. Je zelo družabna in najraje nazdravlja skupaj s svojimi prijateljicami dolgo v noč. Je zelo samozavestna in zelo dobra plesalka. 

 

 

12. VINO

Obožuje klepetanje in obožuje sir. In vino. Vino pije, ker je vino pijača, ki ji pomeni največ v življenju. 

 

 

13. RUM-COLA

Ta ženska je nekoliko lena, dokler se ne znajde v baru. Tam ji postane vse lažje.

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del