Quantcast
Radio1_v_zivo


Krute stvari, ki so jih naredili bivšim
Radio 1 priporoča | 14. 4. 2016 16:37
Maščevanje je sladko ali pač ne?
Ključne besede:     maščevanje    bivši    razmerje

Ljudje smo verjetno najbolj besni takrat, ko se počutimo prevarane ali izdane. Problem pa zares nastopi, ko nekateri ne znajo dostojanstveno sprejeti poraza oziroma dejstva, da je njihove zveze konec. Tukaj je nekaj primerov, ko so bili prevarani tako užaljeni, da so se trikratno maščevali ...

 

 

 

1. Spravila sem ga do tega, da je pustil svojo, potem pa sem ga še sama pustila

 

Bivši fant me je prevaral in potem pustil zaradi druge. Nekaj let za tem se je poročil in imel dva otroka. Mi dva pa sva se slučajno srečala in imela afero. Uspela sem ga nagovoriti, da je pustil ženo, saj naj bi bila jaz ljubezen njegovega življenja. Ko je bil zakon končan, sem ga pustila še jaz. Grozno, vem. Sedaj, ko sem starejša, me je velikokrat sram, ko se spomnim na to, sploh zaradi otrok.

 

 


2. Vrnila ti bom obleke, ni problema

 

Bivši fant s katerim sem bila v razmerju na daljavo, me je prevaral, kar sem potem slučajno izvedela. Prosil me je, da mu pošljem njegove najljubše majice, ki so ostale pri meni. Bila sem v dvomih, če naj jih pošljem ali ne, no potem jih vseeno sem. Bile so zrezane in uničene, na hrbtno stran pa sem napisala "jaz varam dekleta".

 

 

 

3. Ukradel sem ji psa in prerezal gume na avtu

 

Nisem kruta oseba, toda, ko se je bivša tako napila, da me je prevarala z mojim bivšim prijateljem, so mi popustili živci. Ukradel sem ji psa in ji prerezal gume na avtu. Psa sem ji potem vrnil kot darilo za rojstni dan. 

 

 

 

 

4. A ti bi spet?

 

Bila sva srečna in zaljubljena, vsaj jaz, vse dokler meni ona prevarala. Po nekaj mesecih me je klicala in jokala. V ihti mi je povedala, da sem jaz nekaj najboljšega, kar se ji je zgodilo v življenju in me prosila, da bi ona želela, da sva samo prijatelja. Do mene se je vozila 3 ure, seksala sva celo noč, pri tem pa sploh nisem toliko gledal na njo. Zjutraj me je vprašala, če mislim, da bo sedaj najina zveza uspešna. "Seveda, da ne bo, ker si me prevarala in pustila zaradi drugega tipa in sedaj, ko te on noče, sem ti jaz dober," sem ji odgovoril. Nato sem jo še nago vrgel iz hiše.

 

 

 

5. Niti vedela nisem, da sem ljubica

 

Tri mesece sem bila v razmerju s kolegom iz službe, zaljubljena in srečna. Nekega dne sem našla kuverto, zataknjeno za brisalec na mojem avtu, v kateri je bilo vabilo za njegovo poroko. Bila sem njegova ljubica, a tega sploh nisem vedela! Odločila sem se, da vzamem stvari v svoje roke. Na vabilu sem videla tudi telefonsko številko njegove bodoče žene, jo poklicala in ji pojasnila situacijo, dogovorili pa sva se tudi, da se vidiva v živo. Pojasnila sem ji vse, ona pa ga je poklicala in naročila da pride, kjer je ona, ne da bi vedel, da sem tudi jaz tam. Njegov izraz na obrazu je bil neprecenljiv. Dobra stvar tega je, da sva se obe rešili te zgube.

 

 

 

 

 

6. Sestra je boljša kot ti

 

Prevarala me je in pustila na precej brutalen način, tako, da me je osramotila pred veliko ljudi. Njena mlajša sestra mi je vedno delovala, da sem ji všeč. Bila je v fazi uporništva in velikokrat se je prerekala z mojo bivšo, tako da sem to lepo izkoristil. Sestra tega ni tako obžalovala kot jaz, mislim pa da bivša ni bila ravno zadovoljna, ko sem ji rekel, da je v postelji slabša od sestre.

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del