Quantcast
Radio1_v_zivo


Mesta, na katerih najraje seksamo
Radio 1 priporoča | 11. 5. 2017 5:00
Poleg postelje je še vrsta priljubljenih lokacij za mesene užitke
Ključne besede:     seks    mesta za seks
Zanimiva mesta za seks

Okej, seks v postelji je res najbolj udoben, vendar pa ne predstavlja izziva, sploh za ljudi, ki nimajo radi rutine in vedno iščejo kaj razburljivega v življenju na splošno.

 

 

10. Na pralnem stroju: 29%

 

Bi rad/a poskusil/a? Če seksata v pralnici, potem ti priporočamo, da sediš na pralnem, namesto sušilnem stroju. Najboljši del je, ko se vklopi program centrifuge. Takrat se sprosti in uživaj.
Pazi na: elektriko, ravnotežje ...

 

 

9. V postelji tvojih staršev: 34%

 

 

To je razburljivo in hkrati malce neprijetno, saj si verjetno ves čas v krču, če te bosta zalotila starša. Toda vseeno ... ravno zaradi tega je bolj razburljivo in zabavno, ker je na nek način prepovedano.
Pazi: ne pozabi zakleniti vrat!

 

 

8. V šotoru: 37%

 

Glede na to, da so "stene" tanke in da se morda vidi skozi blago ... poskušaj ohraniti bolj misionarske poze. :) Pazi na: klope, komarje, medvede in ostale gozdne živali.

 

 

7. V parku: 42%

 

 

Tukaj si pa prepuščen samemu sebi. Samo bodi previden, da te kdo ne vidi in bodi toliko prijazen, da za seboj obrišeš klopco.
Pazi
: da te ne opazijo in na roparje ... 

 

 

6. Na kuhinjskem pultu 48%

 

 

Pult ni namenjen samo rezanju hrane, lahko je uporaben tudi za kaj drugega. :)
Pazi: da se ne zadaneš v omarico, ki je nad tvojo glavo.

 

 

5. V gozdu ali na travniku: 49%

 

 

To pa je dogodivščina po svoje. Da bi se obranila pred žužki, se namažita s kremo ali pošpricajta z razpršilom proti komarjem. Seveda ne po vratu, prsih, ali povsod tam, kjer bi te lahko partner poljubljal.
Pazi na: komarje, klope, sprehajalce psov ...

 

 

4. V bazenu: 54%

 

 

Seks v bazenu je zabaven, prednost pa je zagotovo tudi v tem, da se malce izgubi gravitacija in je tvoja dama precej lažja za izvajanje raznoraznih vodnih kamasutra poz :) 
Pazi na: ostale udeležence bazena, sploh pa tiste, ki zaplavajo pod vodo.

 

 

3. V svoji sobi iz otroštva: 65%

 

 

Če sta tvoja starša v sosednji sobi, potem bodita previdna, da vaju ne slišita. Tudi gibi naj bodo malce bolj umirjeni kot ponavadi, da ne bi postelja preveč škripala.
Pazi: da ne bosta preglasna. :) 

 

 

2. V avtu: 80%

 

 

Ljudje velikokrat mislijo, da je najlepše seksati na zadnjem sedežu v avtomobilu, toda tam ni dovolj prostora. Zato je najbolje, da spustiš sovoznikov sedež in poskusiš s pozicijo, kjer je dekle na vrhu.
Pazi: da se kam ne udariš ali po pomoti spustiš ročno zavoro.

 

 

1. Pod tušem ali v banji: 82%

 

 

Izmenjujta se, da bo vsak deležen curka tople vode. Pripravita si tudi mehki brisači, da se takoj po končanem "tuširanju" zavijeta vanje in mogoče nadaljujeta, kar sta začela pod tušem.
Pazi: da ti ne spodrsne in se kam ne udariš, zna pa biti tudi stiska s prostorom. 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del