Quantcast
Radio1_v_zivo


LOVŠE NA TVOJEM VRTU
Nagrajujemo | 15. 4. 2016 15:04
Matjaž Lovše bo pokosil Polonin vrtiček
Ključne besede:     nagradna igra    vrt    matjaž lovše
Zaupaj svoj vrt Matjažu Lovšetu.

Nagradna igra je zaključena. Čestitke zmagovalki POLONI FISTER!

***
Prišla je pomlad in prebudila se je narava ... prebudila pa se je tudi tvoja slaba vest! Topli spomladanski sončni žarki nas vabijo v naravo, obenem pa nas opominjajo, da bo potrebno poskrbeti za naš vrt, ki je celo zimo sameval in čakal na toplejši del leta. 

Pridruži se veliki pomladni akciji Radia 1 v sodelovanju s podjetjema STIHL in VIKING ter našim Matjažem Lovšetom, ki bomo s skupnimi močmi poskrbeli za to, da bo tvoj vrt letos še posebej urejen. 

Prijavi svoj vrt, ki potrebuje pravo košnjo ali obrezovanje dreves in Matjaž Lovše ti bo to pomlad uredil vrt s kosilnicami VIKING in napravami STIHL.

Lovše ga bo pokosil, obrezal drevesa in si mogoče za nagrado vzel še kakšen cvet. Samozavest serijsko!

 

Prijavljeni vrtovi:  


 
Motorne naprave STIHL so visoko zmogljivi stroji, ki so pri delu podvrženi velikim obremenitvam. Skrbno vzdrževanje in pozornost servisne službe, jim zagotavljajo zanesljivo delovanje. Zato so vam STIHL naprave na voljo le pri strokovno usposobljenih trgovcih. Pri STIHL trgovcu ste vedno v»dobrih rokah« - pred in po nakupu. Kompetentno vam bo svetoval pri izbiri za vas najprimernejše naprave, vam dal dragocene nasvete o pravilni uporabi in vam ponudil strokoven servis. To vam zagotavlja, da bosta, uporabna vrednost in veselje do dela z vašo napravo STIHL, trajala še vrsto let.

V izdelkih STIHL se skrivajo številni inovativni dodatki, ki vam olajšajo delo. V njiohovem pestrem izbru za urejanje vrta in okolice lahko najdete: akumulatorkse sisteme, motorne žage, višinske obvejevalnike, motorne kose, naprave za košnjo, in še mnogo več. 

Zanesljive vrtne naprave VIKING vam bodo olajšale nego vrta. Z njimi bodo lahko priložnostni uporabniki delali kot profesionalci. Omogočajo vam nakup raznoraznih kosilnic, robotskih in sedežnih, kot tudi električne in bencinske prezračevalnike, vrtne drobilnike in motorne kultivatorje. 

Pravila za sodelovanje

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del