Quantcast
Radio1_v_zivo


Junior festival v Ljubljani
| 1. 4. 2016 6:27
To soboto na Gospodarskem razstavišču zabava za otroke in družine
Ključne besede:     Junior    festival    Gospodarsko razstavišče    zabava    otroci    družine
Fotoarhiv Junior festivala 2015

V soboto, 2. aprila, bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekal 2. Junior Festival. Dogodek, namenjen družinam, predvsem pa otrokom, starim od 4 – 14 let, bo tudi tokrat navdušil s svojo bogato vsebino! Družili se bomo od 10. do 17. ure.

Skozi igro in zabavo bodo otroci odkrivali svoje talente, saj se bodo lahko preizkusili v številnih športnih in kreativnih delavnicah. Postavili bomo igrišče za košarko, skate in bmx park, igralnico, si poslikali obraze, izdelovali figure iz balonov in se zraven neskončno zabavali! Najbolj pogumni nadebudneži se bodo sprehodili tudi po čisto pravi modni pisti in obiskovalcem festivala predstavili najbolj zaželene modne kose letošnje pomladi. Najmlajši obiskovalci bodo zagotovo uživali tudi ob druženju z maskotami, saj nas bodo na Junior Festivalu obiskali Lipko, Pika nogavička, labod Zaki in njegova zaročenka Rozi

Dogajanje bodo popestrili tudi številni znani gostje. Na Junior Festivalu bodo nastopili: akrobata Filip in Blaž (F&B Acrobatics), skaterji Urban Roof, akrobatska skupina Dunking Devils, plesna šola Libero in drugi.

Več informacij: www.juniorfestival.si