Quantcast
Radio1_v_zivo


Moške seks ikone Hollywooda
Radio 1 priporoča | 24. 3. 2016 15:09
Podli fantje, ki so se zasidrali v ženska srca
Ključne besede:     moški    seks ikone    hollywood
Tom Cruise je bil eden izmed šarmerjev v 80-ih

Pred kratkim smo pisali o ženskih seks simbolih, ki še danes burijo domišljijo, članek si lahko prebereš TUKAJ. No, sedaj pa bomo pregledali še moški spol, ki je buril domišljijo žensk v prejšnjem stoletju in jo buri še danes. Pri moških ne gre toliko za lepoto, vendar gre bolj za izkazovanje moškosti oziroma poguma, seveda pa ne škodi, da poleg tega še dobro izgleda in da ima izklesano telo.

 

 

Podli fantje Hollywooda ...

 

Moških "frajerjev" je bilo vseh vrst ... tisti, ki so osvajali ženska srca s svojim izgledom, postavo, ali celo glasom. 70-leta so rodila pevca Julia Iglesiasa, očeta danes zelo znanega pop pevca in prav tako lomilca ženskih src Enriqueja Iglesiasa. Za Juliom Iglesiasom je verjetno vzdihovala tvoja mama, babica ali prababica. Ali celo vse tri.

 

 

 

Warren Beatty in Jack Nicholson sta bila "poredna" fanta Hollywooda, še dandanes pa sta velika osvajalca ženskih src. Da ne govorimo o tem, koliko žensk je Jack Nicholson spravil v posteljo ...

 

 

 

Barry White je s svojo odlično frizuro in neverjetnim glasom, kljub svoji preobilni teži, ujel pozornost marsikatere mladenke iz tistega obdobja. 

 

 

 

John Travolta je v 70-letih postal slaven na račun filma Vročica sobotne noči (1977), nato pa še s filmom Briljantina (1978). Vsi so si želeli biti kot on, saj je bil lep, mlad in uspešen pa še plesati je znal.

 

 

Majhni, tečni, a energični ...

 

V 80-ih letih je bil najbolj dominanten Tom Cruise, kar se tiče fatalnosti. Nikogar ni motila njegova višina. Bil je glavni frajer in zmogel je vse: bil je pilot vojaškega letala, mešal je koktejle, obvladal pa je tudi biljard. 

 

 

 

Tudi Richard Gere je bil pravi seks simbol v 80-ih letih, ne glede na to, kaj je oblekel in v katerem filmu je zaigral. Njegovi bujni lasje, lep obraz in umirjen karakter so očarali marsikatero dekle.

 

 

 

Jon Bon Jovi je s svojimi dolgimi lasmi in angelskim glasom pustil brez daha marsikatero dekle. Seveda pa ne gre pri njem zanemariti tudi lepega obraza, ki je v brezhibnem stanju še danes, pri 54-ih letih in dejstva, da je ena največjih rock zvezd.

 

 

Bruce Willis je bil preprosto nepremagljiv. Akcijski junak je portretiral pravo moškost, vedno je rešil svet, četudi je zato moral tvegati svoje življenje, bil je pogumen in lep ter pravi junak. Ni čudno, da so ženske vzdihovale za njim.

 

 

 

 

Ko je Patrick Swayze divje zaplesal z nebogljeno devico Babe v filmu Umazani ples je svetu zastal dih. Ko se je prikradel za hrbet Demi Moore, medtem ko je oblikovala glinen lonec v filmu Duh, so se naši sedeži kar malce navlažili. 80-ta je zaznamoval s svojim šarmom, v spominu pa nam je ostalo njegovo seksi telo in vroči plesni gibi.

 

 

 

Njegova dominantna obrv in njegov poseben govor, ki ga je obarval z močnim in možatim glasom je poskrbel, da so dekleta padala v nezavest. To je nepozabni seks simbol Sir Sean Connery. Sedaj pa vsemu temu šarmu dodaj še lep obraz in elegantno moško obleko pa dobiš popolno kombinacijo seksi moškega. Aja, pa ne pozabimo, da je ta moški še spretno vihtel pištolo v rokah, kar pa je še dodatno šibilo kolena dekletom.

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del