Quantcast
Radio1_v_zivo


TOP 5 znakov, da ni pripravljen na resno zvezo
Radio 1 priporoča | 3. 4. 2016 13:40
Vajina zveza nima svetle prihodnosti, če se najdeš v tem
Ključne besede:     odnosi    moški    ženske    znaki
Je to konec?

Preberi te nasvete, da boš lahko pravočasno prepoznala, če je moški poleg tebe pripravljen na resno zvezo ali ne, tako se boš tudi izognila zlomljenemu srcu.

 

Ženske imajo poseben čut za to, kdaj moški ni predan odnosu, toda še vseeno velikokrat iščejo izgovore in upajo, da se bodo stvari uredile. Zato je včasih najbolje, da takoj prepoznaš situacijo in si morda priznaš, da je vajine zveze konec. Tukaj je nekaj znakov, ki ti bodo pomagali pri prepoznavanju resnice:

 

 

1. Oddaljujeta se

 

Se še spomniš tistih časov, ko sta bila nerazdružljiva? Ves čas sta se držala za roke, objemala, poljubljala, sedaj pa sta kot cimra, ki si delita stanovanje ... Če si opazila to razliko v obnašanju, je to znak za alarm. Stres, služba, težki dnevi in podobni izgovori so lahko vzrok za te težave le nekaj dni, če pa to traja daljše obdobje, potem se moraš z njim pogovoriti. Najverjetneje so v igri drugi razlogi, saj se oseba, ki je pod stresom, najprej obrne prav na ljubljeno osebo.

 

 

2. Ti nisi v njegovih načrtih


"Zmenil sem se, da grem v mesto na pijačo, zmenjen sem za nogomet, dogovoril sem se za pivo, zmenjen sem ..." Moški mora imeti svoj prostor in čas zase, tudi ženske to potrebujejo. Čeprav ni dobro, da sta ves čas skupaj, ni dobro niti, da te tvoj partner vedno izključuje iz svojih planov. Ko si dela plane, v katerih skoraj nikoli ni tebe, potem ti ni treba tukaj iskati izgovorov, saj jih ni.

 

 

3. Ne želi te spoznati z drugimi ženskami


On pozna vse tvoje prijatelje, ti pa njegovih prijateljic ne. Vendar ne zaradi tega, ker jih ti ne bi želela spoznati, ampak zato, ker on ne želi, da bi spoznala ženski del njegove družbe. Malo nepošteno, kajne?

 

 

4. Čeprav je s teboj, je z mislimi nekje daleč

 

Tu je zraven tebe, bolj blizu ne bi mogel biti. Z mislimi pa je nekje na drugem mestu oziroma zelo daleč. Ne posveča ti dovolj pozornosti in ne doživlja te kot osebo, s katero bi najraje bil kjerkoli. Mogoče teg ne bo pokazal, toda ti boš to začutila.

 

 

5. Daleč od oči, daleč od srca

 

Se prepoznaš v tem? Prava ljubezen lahko premaga vse kilometre in težke situacije, kako je potem nekaj ulic ali vasi lahko ovira za vaju? Če si v zvezi z moškim, ki te noče poklicati, te priti pogledati, niti poslati kakšnega sporočila, da te vpraša, kako si ali se moraš vedno ti prva njemu oglasiti - potem to ni ljubezen. To je razmerje, v katerem je vse tako kot njemu odgovarja, ti pa se vedno prilagajaš.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del