Quantcast
Radio1_v_zivo


7 stvari, ki jih ženske ne marajo pri osvajanju
Radio 1 priporoča | 20. 3. 2016 15:17
Če želiš ukrasti njeno srce, ne delaj teh napak :)
Ključne besede:     ženske    moški    osvajanje    neumne stvari
Napake, ki jih delajo moški pri zapeljevanju ...

Gospodična ti je zelo všeč, ti pa ne veš kako pristopiti, oziroma kako ji zamajati tla pod nogami. Ženske znajo biti pri dvorjenju precej zahtevne in ne marajo klišejskih osvajalskih tehnik, zato je tukaj je nekaj napotkov, česa NE početi, če ji hočeš ukrasti srce. ;)

 

 

1. Spiješ preveč alkohola

 

Kdo bi vedel, zakaj moški veliko pijejo, preden se spustijo v napad oziroma preden gredo osvajati dekle. Seveda ti alkohol da dodatno samozavest, toda mora biti prava mera le-tega. Vendar pa je pravo mero težko uloviti in velikokrat je alkohola preveč, tako da osvajanje lahko postane polom. 

 

 

 

2. Si preveč samozavesten

 

Edina stvar, ki je še hujša na zabavi od sramežljivosti je to, da si preveč samozavesten oziroma, da se važiš. Če si sramežljiv, še ni tako hudo. Huje je, če se pretvarjaš, da si bolj samozavesten kot v resnici si, ker misliš, da je to ženskam všeč. Toda motiš se, ženske ne marajo važičev in postavljačev. Samozavest ni nekaj, kar lahko zaigraš, zato lahko zelo slabo izpade, če se pretvarjaš, da si nekaj, kar v resnici nisi.

 

 

3. Imaš oblečeno majico, ki razkriva tvoje mišice

 

Če bi bil na plaži in če bi bilo leto 1984, to niti ne bi bilo tako hudo narobe. Ker pa si na zabavi, se temu primerno tudi obleci. Če misliš, da se bodo dekletu šibila dekleta samo zato, ker si pokazal mišice, se motiš. Super, dobro si grajen in velikokrat obiščeš telovadnico, toda s tem je ne boš spravil na zmenek. Zato si raje na zabavo obleci srajco.

 

 

4. Laganje

 

Ne govorimo o majhnih lažeh (recimo s kolikimi ženskami si spal), toda o lažeh, ki se lahko hitro razkrijejo. Moški se velikokrat zlažejo, da so samski, čeprav niso. Če že moraš lagati, bodi vsaj previden in pa naj bodo to majhne laži. 

 

 

5. Se stepeš, da pokažeš svojo moškost

 

Ne samo da je to neumno, še več, s tem jo boš čisto izgubil, četudi je bila morda malce zainteresirana, saj je to ženskam vse prej kot privlačno. 

 

 

6. Nase zliješ čisto preveč kolonjske

 

Se spomniš tistih reklam za kolonjske vode, ko moški nase zlijejo velike količine tega, ženske pa se dobesedno lepijo na njih? No, to se v resnici ne dogaja. Četudi ima kolonjska prijeten vonj, je preveč pač preveč. Če 10-krat pritisneš na razpršilo, ne boš privabljal, ampak odbijal ženske.

 

 

7. Prehitro voziš

 

Če zelo hitro voziš, najbrž misliš, da si frajer in da bo "padla" na to. Toda ženskam ni všeč, če jih je strah. Mislila pa si bo tudi, da si - oprosti - kreten.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del