Quantcast
Radio1_v_zivo


»S Tolarjem do diplome«
| 16. 3. 2016 6:37
Fundacija Študentski tolar želi pomagati študentom v socialni stiski ob zaključku študija
Ključne besede:     Študentski tolar    ŠOU v Ljubljani    diploma    lektoriranje    zaključek študija
osnovni namen je pomagati študentom v stiski

Fundacija Študentski tolar, ustanova ŠOU v Ljubljani, je za študente, ki zaključujejo svoj študij, pripravila poziv »S Tolarjem do diplome«. Z njim želi pomagati tistim študentom, ki si lektoriranje in tiskanje diplomskih oz. magistrskih nalog težko privoščijo. Hkrati pa študentom za pomoč pri izdelavi del in zaključku študija ponuja tudi nekatere subvencionirane tečaje.

Program S Tolarjem do diplome vključuje:

brezplačno lektoriranje diplomskih ali magistrskih nalog skupaj s pregledom angleškega povzetka za prvih 100 prosilcev, katerih vloga bo odobrena;

brezplačno tiskanje do treh izvodov diplomskih ali magistrskih nalog za prvih 100 študentov, ki se bodo zglasili v fotokopirnici zavoda ŠOLT v študentskem naselju v Rožni dolini.

Upravičenci lahko koristijo katerokoli obliko pomoči, lahko tudi obe.

Študentom v socialni stiski pa Fundacija Študentski tolar v sodelovanju z zavodom ŠOLT nudi tudi subvencionirane strokovne tečaje. Med njimi najdemo tudi takšne, ki prav tako študentom olajšajo zaključek njihovega študija. Študenti se lahko npr. udeležijo delavnic kreativnega pisanja, priprave zaključnega študijskega dela in različnih računalniških tečajev ter tečaja retorike. Več o pomočeh Fundacije Študentski tolar je na voljo na www.studentski-tolar.si.