Quantcast
Radio1_v_zivo


Celjski spomladanski sejmi
| 14. 3. 2016 11:56
Letos več obiskovalcev
Ključne besede:     Celje    sejem    obiskovalci
 Na celjskih spomladanskih sejmih več obiskovalcev kot leto prej.
Na celjskih spomladanskih sejmih več obiskovalcev kot leto prej

Tri spomladanske sejme Flora, Poroka, Altremed in 39. dneva čebelarstva v Celju ApiSlovenija je v treh sejemskih dneh obiskalo več kot 21.000 obiskovalcev, ker je dobrih 5 odstotkov več kot leto prej. Sejemsko dogajanje si je prislužilo tudi odlične ocene obiskovalcev in razstavljavcev. Prvi so sejme ocenili še bolje kot leto prej, razstavljavci pa v veliki večini zatrdili, da so sejmi izpolnili njihova pričakovanja ter napovedali ponovno sodelovanje v 2017.

Obiskovalci so bili zelo zadovoljni s sejemskim dogajanjem, saj jih je več kot 86 % sejme ocenilo z najvišjima ocenama 4 in 5 (na 5-stopenjski lestvici). Svoj ponovni obisk v prihodnjem letu je že napovedala polovica anketiranih obiskovalcev, praktično vsi preostali pa ta trenutek še ne vedo oz. menijo, da je še prezgodaj za potrditev obiska tudi v marcu 2017.

Prva analiza rezultatov raziskave, ki jo med razstavljavci in obiskovalci sejmov redno pripravlja organizator, med drugim še kažejo, da so za skoraj 70 % razstavljavcev na sejmih Flora, Poroka in Altermed le ti izpolnili pričakovanja. To se odraža tudi v napovedi ponovnega sodelovanja prihodnje leto, saj je le to že ta trenutek napovedalo več kot 68 % vprašanih. Več kot 92 % razstavljavcev na sejemskem trojčku je svoj nastop ocenila za uspešen oz. zelo uspešen.