Quantcast
Radio1_v_zivo


Izjave moških, ki ženske spravljajo ob živce
Radio 1 priporoča | 11. 3. 2016 21:05
Fraze, ki ti prav vsakič "dvignejo pritisk"
Ključne besede:     moške izjave    ženske    zveze
Moške izjave, ki gredo ženskam na živce.

Kljub dejstvom, da se družba in tehnologija neprestano razvijata, se nekatere stvari nikoli ne spremenijo. Tako kot na primer odnosi in sporazumevanje med moškimi in ženskami.

 

Tukaj je 9 stvari, ki jih moški izustijo in potem ženske spravijo ob živce:

 

 

 

1. Daj pohiti!


#nisemnavdušena

 

Sedaj bi že moral vedeti, da ni mogoče, da tako dobro izgledaš, brez da bi se nališpala in vložila določen čas v to. Zagotovo ne bi bil navdušen, če se za svoj videz ne bi potrudila in bi ga neurejena prišla obiskat v službo.

 

 

 

2. A tole boš oblekla?

 

Se res hočeš pogovarjati o tem z menoj?


Ne, ne, ne. On pa ne sme imeti mnenja glede ženske mode. Lahko ima mnenje samo glede moške mode. Svoje mnenje lahko izrazi samo takrat, ko ga vprašaš po njem. Čeprav tudi takrat verjetno pričakuješ in upaš, da ti bo olepšal resnico.

 

 

 

3. A ona? Ah, sploh je ne poznam.

 

 

 

In kaj to sploh pomeni? Ne veš, kako ji je ime? Ne verjamem. Mogoče ničesar ne skriva, mogoče je res samo sodelavka. Kakorkoli že, če mu redno pošilja sporočila ali se redno pogovarja z njim prek družabnih omrežij, se bo moral malo bolje potruditi z izgovori, da obdrži tvoje zaupanje.

 

 

 

4. Saj mi ni treba iti, kajne?

 

Nato vlada navidezna napetost, ko vidi, da mora iti

 

To je res vprašanje, ki te zafrustrira. Ne, NI ti treba iti. Toda ne bi ga vprašala, če gre s teboj, če ne hotela, da gre. In sedaj si jezna, ker je ubil razpoloženje.

 

 

 

5. Pa saj ni nič takšega!

 

Resno! Nehaj!

 

Nič ni slabšega, kot če te nekaj razbesni, kar je zakuhal tvoj partner pa ti potem reče: "Pa saj ni nič takšnega!" Ti boš odločala o tem, če res ni nič takšnega, tako da ...

 

 

 

6. Briga me!

 

To te res razočara ...

 

Ko ga vprašaš, kam bi rad šel na pijačo ali kaj bi rad za božično darilo, je to najhujši možni odgovor. Ne samo, da se mu ne da odgovoriti, ampak mu tudi ni pomembno, kar je tebi.

 

 

 

7. Ista si kot tvoja mama.

 

 

Vsak moški, ki to reče svoji dragi, je ali zelo butast ali pa zelo pogumen. Ali pa res rad spi na kavču.

 

 

 

8. Vau, tvoja prijateljica je pa huda!

 

Niti sanja se mu ne, da je naredil napako!

 

Četudi si mu pokazala fotografijo svoje nove prijateljice, še ne pomeni, da mora reči, da je zares lepa. V bistvu si upala, da bo rekel, da si veliko lepša od nje.

 

 

 

9. Koliko je tole stalo?


Kar tukaj se lepo ustavi!

 

Če ne gre za večji nakup kot na primer avto ali pomivalni stroj, potem ti tole vprašanje res ni všeč. Seveda, če zapravljaš redno v velikih količinah, ima pravico vprašati. Toda, če res trdo delaš ves dan, imaš vso pravico, da se kdaj pa kdaj razvajaš, brez zasliševanja!

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del