Quantcast
Radio1_v_zivo


Denis izpolnil željo mlade mamice, ki je doživela možgansko kap
Denis Avdić Show | 24. 2. 2016 6:10
Posebno presenečenje na Nevrološki kliniki
Ključne besede:     presenečenje    denis avdič    nevrološka klinika

Pred kratkim nas je kontaktirala Sabina in zapisala zgodbo svoje prijateljice Zdenke, ki v bolnici okreva po možganski kapi. Njena velika želja je bila, da bi jo v bolnici obiskal Denis Avdić in ji tako polepšal dan in tako pomagal pri okrevanju.

39-letnica, ki ima 4-letno hčerko je pred kratkim doživela posebno obliko možganske kapi, zato je morala prestati težko operacijo, ki je k sreči uspela.  


Zgodbo je bilo moč zaslediti tudi na enem izmed forumov, namenjenih mladim mamicam, tako da je malce po objavi v naše uredništvo prišlo ogromno podobnih pozivov. Veliko vas je pisalo z isto željo. Ker radi pomagamo in izpolnjujemo želje, smo seveda organizirali presenečenje in mlado mamico obiskali. Brez, da bi ona to vedela, seveda. :) 

Denis se je tako odpravil na Nevrološko kliniko v Ljubljani in Zdenko presenetil, ki je bila nad njegovim obiskom navdušena, povabil pa jo je tudi na svojo predstavo. Veselje je bilo nepopisno in upamo, da smo vsaj deloma pomagali pri okrevanju in boljšem počutju simpatične mamice.

 

Avdić osrečil bolno Zdenko!
Presenetila ga je s svojim optimizmom.

 

Skupinska fotografija pred UKC-jem.