LIVE           051300300   0802255         Frekvence
 

Rekordna sezona

Terme Ptuj
Ključne besede: Terme Ptuj, novosti, ponudba
Izvršna direktorica Term Ptuj, Milena Mojzeš, je s poslovnimi rezultati lanskega leta v podjetju, ki daje kruh 108 zaposlenim, zadovoljna: "Ustvarili smo za več kot 20 odstotkov več prenočitev v Grand Hotelu Primus in bungalovih kot v letu 2014. Rasti dosegamo tako na domačem trgu kot na trgih Avstrije, Hrvaške, Srbije, Belgije, Nizozemske in Madžarske. Pozitivni trend pa se nadaljuje tudi v začetku letošnjega leta." Uspeh Mojzeševa pripisuje dejstvu, da so lani uvedli številne novosti v svoji ponudbi: "V okviru programa Bodimo fit goste ozaveščamo in spodbujamo k uravnoteženemu prehranjevanju po priporočilih priznane nutricionistke Mojce Cepuš. Naši kuharji v Grand Hotelu Primus pripravijo predloge okusnih, zdravih in kalorično omejenih obrokov, s katerimi si gostje lahko sami oblikujejo svoj jedilnik, v počitniških terminih pa družine razveseljujemo s kulinaričnimi kotički za najmlajše pod oznako Slastno in zdravo in pripravljamo priljubljene jedi otrok, a na bolj zdrav način."Nadaljujejo tudi dobro sprejete kulinarične dogodke, kot so Primusove vinske zgodbe, letos pa bodo uvedli mesečna tematska kulinarična razvajanja, ki so namenjena tako hotelskim kot tudi dnevnim obiskovalcem.Veliko so naredili tudi s programom spodbujanja aktivnega počitnikovanja in raziskovanja širše ptujske okolice.