Radio1_v_zivo


Matjaž Lovše | 22. 2. 2016 10:15
Prihaja Teden restavracij
Za samo 16 evrov lahko poskusiš jedi vrhunskih slovenskih kuharskih mojstrov
Ključne besede:     teden restavracij    hrana    kulinarika

Začelo se je v Mariboru z dvanajstimi restavracijami, se razširilo po Štajerski, nato po vsej Sloveniji. Danes je Teden restavracij sinonim za kulinarične užitke, ki je samo v lanskem letu razvajal več kot 76.000 gostov in uspešno definiral idejo nove slovenske kuhinje, tudi prihajajoča pomlad pa bo znova v znamenju vrhunskih kulinaričnih užitkov!

 

Med 11. in 20. marcem se bo namreč 83 slovenskih restavracij pridružilo pomladanskemu Tednu restavracij, v katerem se bodo njihovi chefi in chefinje obiskovalcem predstavili z meniji z najmanj tremi hodi.

 

Cena menija bo tokrat 16 evrov, z današnjim dnem pa so pričeli sprejemati rezervacije. Te navadno hitro poidejo – če želiš tudi ti uživati v kulinaričnih mojstrovinah, hitro klikni na www.tedenrestavracij.si, kjer najdeš vse informacije o načinu rezervacije, sodelujočih restavracijah, razpoložljivih mestih, in izbiri menijev.