Quantcast
Radio1_v_zivo


10 ženskih dodatkov, ki bi jih moški najraje vrgli v smeti
Radio 1 priporoča | 17. 2. 2016 15:34
Ženske jih obožujejo, moškim pa nikakor niso všeč!
Ključne besede:     moda    modni dodatki    moški    ženske    odnosi
Moški bi vse od naštetega PREPOVEDALI!

Ženske so rade urejene, zato svojo garderobo pogosto popestrijo z enim od trendov, ki tisti čas vpliva na celotno modno sceno in javnost. A moškim mnogo teh trendov in ženskih pripomočkov nikakor ni všeč. Anketirali so moške, katera je tista obutev, oblačilo ali modni dodatek, ki ga nikakor ne morejo sprejeti in bi ga najraje ukinili.

A ženske se vseeno ne dajo. Na koncu dneva je najbolj pomembno, da nosiš in uporabljaš tisto, kar ti je všeč in zaradi česar se dobro počutiš. Drage dame, ker vemo, da bi želele vrniti žogico pa nam zaupajte, kateri so tisti kosi ali modni dodatki, ki pa jih ve ne marate na (svojih) moških. :) 

 

1. Umetni nohtiNegovane roke in nohti so velikega pomena pri ženskah, ki želijo biti urejene. Predolge umetne in preveč okrašene nohte pa kar 90% moških označuje za pretiravanje.

2. Volneni škornji ali vsem znane Uggice in njene replikeV zimskem obdobju so ti mehki škornji izredno popularni pri ženskem spolu, sploh v kombinaciji s kakšnim krilo ali pajkicami. 70% moških je mnenja, da je ta obutev povsem neprivlačna, saj nima konkretn oblike, prav tako pa delujejo preveč otročje.

3. Preveč nakita na rokah
Zapestnice in prstani lepo dopolnjujejo oblačilo ter delujejo ženstveno, a v primeru, ko jih je na roki preveč in glasno žvenketajo, kar 60% od vprašanih odkimava z glavo.

4. Teniske s petoEden od popularnih modnih trendov zadnjih let so teniske s petko, ki kar 90% moškim niso všeč. 

5. Viseče kape, vsem znane kot "beaniji"Dame nosijo viseče kape v hladnih dneh, ker jih ogrejejo in ne pokvarijo frizure. Moški se z izbiro ne strinjajo, saj naj bi po njihovem mnenju izgledale preveč deške. 

6. PlatformeŽenske obožujejo platforme, saj pridobijo na višini, v njih pa ni tako težko hoditi, kot v čevljih z visoko tanko petko. Več kot 65% moških meni, da so platforme preveč glomazne in jih primerjajo s čolnom. 

7. Viseče hlače, znane kot "boyfriend" hlačeVeč kot 70% moških ne mara preširokih hlač, zato jim tudi "boyfriend" model ni najbolj po godu. Menijo, da zakrivajo pravo postavo ženske. 

8. BalerinkeBalerinke so tista obutev, ki jo ima praktično vsaka ženska v svoji omari. Prikladne so zato, ker imajo na eni strani obliko čevlja, po drugi pa nudijo udobje tenisk. Približno 55% moških pravi, da v njih ženske hodijo kot račke. 

9. Premočan in vpadljiv make up Moški ne marajo preveč naličenih žensk, ampak ima 80% vprašanih veliko raje naraven videz. V to skupino sodijo tudi umetne trepalnice, tetovirane obrvi, in podobno. 

10. Prevelika sončna očalaPrevelika sončna očala po mnenju 70% moških prekrivajo več kot polovico ženskega obraza, zato jim niso všeč.