Quantcast
Radio1_v_zivo


Pravi Romeo in Julija
Nagrajujemo | 2. 2. 2016 20:22
Romantična Verona vaju pričakuje
Ključne besede:     romeo    julija    nagradna igra    verona    valentinovo

Živimo v času, ko je vse skupaj postalo en velik »fast food«. Tempo vsakdanjika nas je pripeljal tudi do tega, da vse prevečkrat pozabimo na romantične trenutke! Kljub vsemu, pa smo na Radiu 1 prepričani, da pravi romantiki še niso izumrli in, da nikoli ne bodo.

Prosili smo vas za pomoč, da smo to dokazali!  

Teden pred valentinovo nedeljo smo tako poslušali vaše najlepše romantične zgodbe in ljubezenske pesmi ter se sladkali z najboljšo čokolado Gorenjka. Saj poznate tisto: Bod' moja, bod' moja. Bod' moja, bod' moja, t' bom lešnikov dal, boš tiste potolkla, ti bom Gorenjko poslal.  :)


Letos je bilo valentinovo v znamenju Gorenjke in Radia1.

 


Poiskali smo najbolj romantično zgodbo in zmagovalni par se bo lahko razvajal v prekrasni in Veroni.

Zmagovalec je postal Goran iz Polzele,
ki je takole opisal romantično zgodbo in sebi ter svoji dragi prislužil prijeten oddih v dvoje..

 
"Moja prva ljubezen. Bila sva stara jaz 15 in ona 17 let. Takrat sva hodila 4 leta, najstniška lepa ljubezen. A naenkrat naju je ljubezenska pot ločila zaradi ljubosumja. Bilo mi je hudo, a življenje gre dalje. Odšel sem v Avstrijo in tam našel drugo ljubezen in se tudi poročil. A glej ga zlomka, kljub temu da sem bil poročen, sva se na leto po telefonu slišala vsaj dvakrat. No ... po 7-ih letih sem se ločil in takoj poklical mojo prvo ljubezen. Povabil sem jo na koncert Metallice v Salzburg. Karte za koncert naj bi mi uredil kolega iz Salzburga. A sranje - kolega je predolgo čakal in zmanjkalo je vstopnic. In kaj zdaj? Po 7-ih letih jo hočem spet videti. Naj ji povem, da nimam kart za koncert in ne bo prišla? Ne ... povedal sem ji resnico, kako je bilo in je rekla "pridem vseeno, da te vidim!". Bil sem presenečen, a vseeno nisem verjel, da pride k meni na obisk, pot dolgo 500 km. Seveda sem šel čakat v Innsbruck na železniško, a se je iz vlaka vsulo toliko ljudi, da sem jo zgrešil. Rekel sem si: "saj si vedel,da je ne bo." A ko sem šel po stopnicah gor sem jo zagledal. Ne morem verjeti ... prišla je! Tisti vikend je bil prečudovit. Po 8-ih letih sva spet skupaj in zdaj sva srečno poročena in imava 2 čudovita otroka. Ljubezen nima meja."

 

Podari čokolado s svojim sporočilom

Podarite Gorenjko z vašim osebnim sporočilom in poskrbite za zares izvirno darilo ali zahvalo. V mlečno čokolado Gorenjka (250 g) bomo s posebno tehniko graviranja vpisali vaše izbrano besedilo. 

 

Pravila nagradne igre

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del