Quantcast
Radio1_v_zivo


Na Gospodarskem razstavišču zeleni, aktivni turizem in Sejmi okusov
| 27. 1. 2016 7:44
Mednarodni sejem za aktivni oddih v naravi Natour Alpe-Adria - 300 turističnih akterjev
Ključne besede:     Gospodarsko razstavišče    sejem    turizem    okusi    alpeadria
http://www.natour-alpeadria.si/

Marjana Lavrič, PR Manager Gospodarsko razstavišče
PRENESI DATOTEKO
Z eno vstopnico lahko obiščete oba sejma

Na Gospodarskem razstavišču bo od 27. do 30. januarja 2016 mednarodni sejem za aktivni oddih v naravi Natour Alpe-Adria, na katerem se bo predstavilo več kot 300 turističnih akterjev iz 12 držav. Poleg turističnih akterjev iz sosednjih držav se bodo predstavljali še akterji iz Srbije, Bosne in Hercegovine, Makedonije, Nemčije ter Nepala, Indije, Tunizije in Jordanije. Med slovenskimi razstavljavci bodo na sejmu sodelovali vsi pomembni protagonisti – od Slovenske turistične organizacije, turističnih agencij, Turistične zveze Slovenije, Planinske zveze Slovenije, Turizma Ljubljana do zdravilišč, turističnih vodnikov, raznih lokalnih društev in drugih.

Mednarodni sejem Natour Alpe-Adria je prireditev s 26-letno tradicijo, ki je letos specializirana v ponudbo zelenega, aktivnega turizma. Pridružili ji bodo tudi butično poslovno borzo Natour.
Dogajanje v razstavnih dvoranah bo spremljal bogat program s potopisnimi predavanji, predstavitvami ter okroglimi mizami.
Vzporedno s sejmom bodo na Gospodarskem razstavišču potekali še 10. Sejmi okusov – Gastronomija, Pijača, Kava, Slaščičarstvo, Pekarstvo, Gostinsko-hotelska oprema, Sladoled, Vino.