Quantcast
Radio1_v_zivo


Kranj: Šola je lahko zabavna
| 22. 1. 2016 6:47
Posebna predstavitev šol v Planetu Tuš Kranj
Ključne besede:     šola    planet tuš    kranj    informativni dan
To soboto v Kranju!

Informativni dnevi za bodoče dijake še nikoli niso bili bolj zabavni, kot bodo letos. V Planetu Tuš Kranj so namreč pripravili posebno predstavitev šol, kjer bodo dijaki predstavili svoje srednje šole in gimnazije, predstavniki gostinskih in turističnih poklicev pa bodo dokazali, da je izobraževanje tudi prijetnega vonja in okusa.

Ni lepšega načina, kako lahko bodoči srednješolci spoznajo delovanje in filozofijo šole, o kateri razmišljajo, da bi jo obiskovali, kot da dobijo informacije neposredno, iz prve roke. Predstavitev šol je zato odlična priložnost, da se na enem mestu predstavijo najbolj priljubljene srednje šole na Gorenjskem, bodoči dijaki pa od svojih predhodnikov izvejo vse, kar jih o izobraževanju, programih ali počutju zanima. Na podlagi tega pa se tudi lažje odločijo, katero šolo bodo na informativni dan tudi obiskali.

V soboto, 23. januarja med 11. in 13. uro lahko pobliže spoznate Gimnazijo Jesenice, Biotehnični center Naklo, Srednjo gostinsko in turistično šolo Radovljica, Višjo strokovno šolo – šolski center Kranj in Gimnazijo Franceta Prešerna Kranj.

Da bo predčasni 'informativni dan' potekal v sproščenem vzdušju in na zabaven način, so dijaki s turistične šole pripravili animacijo za otroke, dijaki z gostinske šole pa bodo tam poskrbeli tudi za lačne želodčke. Tudi glasno in poskočno bo; s svojimi točkami se bosta predstavila še Glasbena šola Vocal BK studio in plesna šola Jay dance studio iz Kranja.