Quantcast
Radio1_v_zivo


V Ljubljano prihajajo Bobri
| 8. 1. 2016 6:09
8. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje bo potekal od 23. januarja do 8. februarja 2016
Ključne besede:     Ljubljana    Bobri    festival    otroci    filmi    delavnice
Vse prireditve bodo tudi tokrat brezplačne

8. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri bo potekal od 23. januarja do 8. februarja 2016.
Letošnje Bobre je pripravilo kar 74 kulturnih zavodov in skupin, ki ustvarjajo v Ljubljani, prireditve pa bodo potekale na 68 prizoriščih v prestolnici, na katerih bodo otroci lahko obiskali 227 prireditev (dvainsedemdeset gledaliških, plesnih in glasbenih predstav, osemnajst filmov in kar sto sedemintrideset delavnic).

Program festivala bo podrobno predstavljen v programski knjižici, ki jo pripravljajo v Slovenskem mladinskem gledališču, spletni strani gledališča (www.mladinsko.com) in na novi spletni strani Bobrov (www.bobri.si), na kateri bodo dostopne vse informacije o festivalskih aktivnostih ter arhivsko gradivo.

Za festival je na voljo 17.387 brezplačnih vstopnic, ki jih bodo gledalci lahko prevzeli v soboto, 16. januarja, med 11. in 18. uro v Festivalni dvorani.Program festivala bo podrobno predstavljen v programski knjižici, ki jo pripravljajo v Slovenskem mladinskem gledališču, spletni strani gledališča (www.mladinsko.com) in na novi spletni strani Bobrov (www.bobri.si), na kateri bodo dostopne vse informacije o festivalskih aktivnostih ter arhivsko gradivo.