Quantcast
Radio1_v_zivo


Preveri, če astrološko znamenje res določa tvoj izgled
Radio 1 priporoča | 5. 1. 2016 6:34
Lev ima bujno grivo, škorpijon zapeljive oči, kozorog pa seksi telo
Ključne besede:     horoskop    seznam    videz    telo

Ne glede na to, ali v horoskope verjameš ali jih prebiraš samo iz radovednosti, moraš priznati, da znajo kar pogosto zadeti značajske lastnosti ljudi. Kot kaže, pa zvezde, pod katerimi smo rojeni, določajo tudi naš zunanji izgled - preveri, ali to velja tudi zate! :)


Oven

Kot ostala pomladna znamenja tudi ovne zaznamujejo lepe poteze obraza. Ti so precej ozki, z visokimi ličnicami in nekoliko širšim čelom, njihova lica pa so navadno rožnata. Ovni imajo proporcinalno grajena telesa ter povprečno ali celo podpovrečno telesno težo. Najpogosteje imajo temne lase ter izrazite obrvi in oči, te pa so nemalokrat tudi po postavljene orecej blizu.

 


Bik

Tudi biki imajo nežne poteze obraza. Njihova najbolj opazna poteza so velike oči, ki delujejo nedolžno ali celoi otroško. Navadno imajo polne ustnice, manjše in ravne zobe ter goste lase in nižje čelo. Njihov vrat je precej širok, telo pa sklasno z njihovim trebuhom, ki je tudi bikov najbolj kritičen del telesa.

 

Dvojčka

Dvojčki so najbolj prepoznavni po zapeljivem nasmehu. Navadno so povprečno ali nekoliko nadpovprečno visoki, imajo izrazito brado ter visoko postavljene ličnice. Videti so precej mladostni, zanje pa so značilni tudi dolgi prsti.


Rak

Pripadniki tega poletnega znamenja imajo navadno popolno polt in lepe lase. Njihove oči so postavljene precej narazen, poteze obraza pa so nežne. Pogosto so vitki, imajo daljši trup in krajše noge. Njihovi obrazi so navadno okrogli, čelo poudarjeno, oči manjše, nos rakov pa je pogosto privihan.

 

Lev

Tudi kraljevske leve prepoznamo po lepi polti in bujnih, navadno temnih laseh. Njihov obraz deluje samozavestno in ponosno: rjave ali zelene oči so navadno velike, nos je markanten, ustnice pa bolj polne od povprečnih. Običajno so nadpovprečno visoki, imajo ozek pas in dolge noge.

 

Devica

Tudi device so blagoslovljene s čisto in lepo kožo. Njihov obraz je navadno okrogel, ustnice polne in našobljene, oči pa srednje velike z privzdignjenimi zunanjimi kotički. Njihovi obrazi so simetrični, žal pa so nagnjeni k debelosti, še posebej v zgornjem delu telesa.

 

Tehtnica

Predstavniki tega jesenskega znamenja se navadno gibajo zelo elegantno. Pogosteje kot druga znamenja imajo luknjice v licih, ki so običajno ovalne oblike. Njihove ustnice so lepo oblikovane, glava in obraz pa navadno manjše kot v povprečju. Nos tehtnic je tanjši in dolh, lasje srednje gosti, pri nekaterih celo redki. Znane so po tem, da imajo zelo izrazne obraze.

 

Škorpijon

Tudi škorpijoni so mojstri elegance, njihov najbolj prepoznaven znak pa so poudarjene linije obraza ter močna čeljust. Njihove velike oči nenavadnih nians delujejo hipnotično. Koža škorpijonov je lahko nekoliko mastna in se zato sveti, njihovo telo pa je vitko, brez izraženih mišic.

 

Strelec

Tako kot tehtnice in škorpijoni so tudi strelci znani po prirojenih zapeljivih gibih. Izraz na njihovem obrazu pogosto deluje povsem nedolžno, njihova glava je večja od povprečne, čelo večliko in visoko, nasmeh širok. Njihova postava je lahko precej drobna, a z močnimi  nogami. Nekoliko bolj redki lasje so navado pepeljatih ali rjavih odtenkov.

 

Kozorog

Kozorogi so znani po svoji izvrstni in seksi postavi. Njihove navadno sive, zelene ali modre oči so velike in mirne, zato delujejo zasanjano. Na njih izstopajo lepe roke, pa tudi visoke ličnice.

 

Vodnar

Prepoznamo jih po privlačnem mišičastem telesu, še posebej, ko so mladi. Imajo nežne poteze obraza, njihove precej blizu postavljene oči pa sijejo. Njihove ustnice so pogosto srčaste oblike, nos pa zna biti večji od povprečja. Zaznamujejo jih tudi precej koščena ramena.

 

Ribi

Tako kot kozorogi in vodnarji imajo tudi ribe privlačne postave. Njihov obraz je videti delikaten in popolnjen,  z nekoliko bolj ženskimi potezami. Imajo krajše ude, v starosti pa so nagnjeni k debelosti. Njihovi lasje so navadno gosti in rahlo valoviti, zgornji del njihovega telesa pa je ožji.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del