Quantcast
Radio1_v_zivo


Decembrske pregrehe
Nagrajujemo | 8. 1. 2016 9:58
Zaupaj nam svoje sladke pregrehe minulega meseca
Ključne besede:     nagradna igra    krepko    kefir    bio

December je končno za nami in vstopili smo v novo leto. Po celem mesecu zabav, pojedin in nič kaj zdravega prehranjevanja je ostalo v našem telesu kar nekaj nesnage in nepotrebnih ... Kar povej, tako kot je. Kilogramov!

Si za čiščenje? In to najbolj zdravo čiščenje z izdelki mlekarne Krepko, ki ti bodo pomagali nazaj k zdravi prehrani in očiščenju nesnage, ki se je v decembru nabrala na in v tvojem telesu.


Zaupaj nam svoje sladke pregrehe minulega meseca, potem pa krepko uživaj v dobrotah mlekarne Krepko, ki jih lahko osvojiš z malo truda. Vsak dan bomo izžrebali 3 pakete mlečnih izdelkov Krepko, s katerimi se boš lahko prečistil in popravil morebitne decembrske grehe. 

 

KAKO SODELUJEŠ?

Prijavi se preko spodnje prijavnice in nam zaupaj svoje sladke pregrehe minulega meseca.

 EKOLOŠKI MLEČNI IZDELKI IN EKOLOŠKO PRIDELANO MLEKO - Darilo neokrnjene narave iz Slovenije

Zakaj izbrati ekološke mlečne izdelke? Vse, kar krava pojè, konča v mleku. Zato. V BIO pridelavi pa pojè le najboljše, brez sledi GSO, umetnih gnojil, pesticidov, antibiotikov.

Posebnost mlekarne Krepko so visokokakovostni mlečni izdelki, narejeni na tradicionalen in naraven način. Najbolj smo znani po pravem tradicionalnem kefirju narejenim iz kefirjevih zrn in ekoloških mlečnih izdelkih.. Izdelki mlekarne Krepko so narejeni iz nehomogeniziranega slovenskega mleka, ki prihaja z kontroliranih ekoloških pašnikov na Notranjskem, s Krasa in z vodovarstvenih območij Gotenice. Takšni izdelki predstavljajo vrhunec zdrave prehrane, saj ne vsebujejo ostankov pesticidov, umetnih gnojil, antibiotikov.


TELO NAM BO HVALEŽNO IN V KRATKEM NAM POVRNE Z ZDRAVJEM. SVEŽE DARILO NARAVE.


O izjemnem okusu se prepričamo v trenutku, ko se dotakne naših brbončic. Kot, da bi se v nas zbudilo prazavedanje o nečem, kar smo nedolgo nazaj še poznali. Poskusite: Pravi kefir odpušča tudi prehranske grehe.


Pravila nagradne igre

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del