Quantcast
Radio1_v_zivo


Silvestrovanja na Celjskem
| 31. 12. 2015 10:57
V Celju, Žalcu, Velenju in Šoštanju bodo letos silvestrovali kar dvakrat
Ključne besede:     Celje    silvestrovanje    Pravljična dežela    Krekov trg
 Pravjična dežela
Pravljična dežela bo danes zaprla svoja vrata.

Na zadnji dan letošnjega leta bodo v nekaterih mestih na Celjskem pripravili tudi otroška silvestrovanja. Prvi bodo v novo leto ob 12. uri vstopili otroci v Pravljični deželi na Glavnem trgu, in sicer v družbi Vlada Kreslina, ki bo skupaj z njimi odšteval zadnje ure starega leta. Pravljična dežela v Celju bo po otroškem silvestrovanju zaprla svoja vrata.

 

Silvestrovanje za najmlajše so pripravili tudi na Šlandrovem trgu v Žalcu, kjer bodo z rajanjem začeli ob 11. uri skupaj z Mojco Robič in plesalkami. V Šoštanju pripravljajo otroško silvestrovanje z Marjanom Uljanom, in sicer od 15. do 17. ure. V Velenju pa bo za najmlajše poskrbljeno med 18. in 19.30 uro, ko bodo na Titovem trgu v novo leto stopili v družbi Goriških škratkov, dedka Mraza ter plesalk in plesalcev Plesno-rekreacijskega studia Mdance.

 

Večerno silvestrovanje v Celju se bo začelo ob 22. uri na Krekovem trgu, kjer bo zbrane v novo leto pospremila skupina Rok 'n' band. Tudi letos ognjemeta zaradi finančnih in ekoloških razlogov v Celju opolnoči ne bo.