Radio1_v_zivo


Uh, kakšna ritka! :)
Radio 1 priporoča | 31. 12. 2015 6:36
Top slavne moške zadnjice leta 2015
Ključne besede:     ritke    moški    top    najbolj seks

V zadnjih dneh se pojavljajo raznorazne lestvice stvari, ljudi, živali in še marsičesa, ki so zaznamovale leto 2015. Zakaj se ne bi lotili še slavnih moških zadnjic, ob katerih je marsikateri podivjal srčni utrip ali se dvignil libido. 

 

Leto 2015 je bilo polno moških zadnjic. Videvali smo jih na velikih platnih, televiziji, socialnih omrežjih in še kje. Naj tvoje strokovno oko oceni, kateri ima najbolj seksi ritko. ;)

 

1. Justin Bieber

 

 

Bieberjeva ritka je mlada in neizkušena, tako so vsaj zapisali na spletni strani GQ. Med drugim so njegovo zadnjico ocenili še kot mehko, belo in nedotaknjeno.Gre za zadnjico, ki ni še odrasla in ki ni izkusila zlomljenega srca. Mogoče bo leta 2025 Justin imel več možnosti, da bo njegova ritka med najbolj seksi zadnjicami.

 

 

2. Justin Theroux

 

 

Theroux je pokazal svoje izklesano telo v filmu The Leftover. Čeprav njegova ogromna tetovaža malce zamegli njegovo popolno zadnjico, se ne pritožujemo, saj je oboje nenormalno seksi.

 

 

3. Jamie Dornan

 

 

Dornanovi ritnici smo videli v filmu 50 odtenkov sive in nista razočarali. Njegova ritka je trdna in čvrsta.

 

 

4. John Stamos

 

 

O njegovi zadnjici je veliko žensk sanjalo leta in leta, da bi jo videlo. In naposled se je to zgodilo. Stamos je elegantno poziral za Paper revijo. Ostale zadnjice ponazarjajo moč, vzdržljivost in moškost. Njegova pa ponazarja eleganco in milino. 

 

 

5. Leonardo DiCaprio


 

Zadnjica DiCapria ni ravno najbolj seksi in vroča, vseeno pa ima nekaj, kar privlači. Je čista in mehka, predvsem pa realna. 

 

 

6. The Rock

 

 

The Rock nam je v filmu Ballers pokazal svojo močno izklesano, zaobljeno, obilno ter z mišicami obdano zadnjico. Njegova ritka pooseblja prav vse: moč, eleganco in obliko.