Quantcast
Radio1_v_zivo


10 malenkosti, ki mešajo glavo moškim!
Radio 1 priporoča | 29. 12. 2015 15:15
To so drobne stvari, ki fantom šibijo kolena
Ključne besede:     seksi    moški    ženske    malenkosti    opazijo

Punce naredijo veliko stvari, katere fantje naravnost obožujejo. To so prisrčne in lepe zadeve in pa tudi unikatne. Tukaj je 10 stvari, ki jih ženske počnejo, fantje pa so absolutno nori na njih:

 

 

1. Fantje so dobesedno nori, ko se punce postavijo na prste med poljubljanjem. To je prisrčno in seksi obenem!

 

 

 

2. S to točko se bo pa vsak fant strinjal. Punce, ko si "grickate" spodnjo ustnico namerno ali nenamerno, mešato glavo fantom in temu se ne morejo upreti. 

 

 

 

3. Ko se punce igrajo s svojimi lasmi ali ko jih "premetavajo" iz ene strani glave na drugo, se moškim dobesedno zmeša! To vsakič vžge! ;)

 

 

 

 

4. Naslednje so pete! Tiste punce, ki nosijo pete, pritegnejo veliko moške pozornosti. Ne samo zato, ker je to zelo ženstveno in je ker so videti seksi (še posebej če v njih hodijo zapeljivo), ampak tudi zato, ker jim pete podaljšajo noge. Dolge noge pa so več kot seksi!

 

 

 

5. Moškim je neverjetno seksi, ko jih ženske gledajo, medtem ko se pogovarjajo z njimi. To je dokaz, da ženska ne samo posluša, ampak ti posveča tudi veliko pozornosti. 

 

 

 

6. Ko si ženska hoče speti lase pa si medtem, ko si oblikuje lase v čop, elastiko pridrži v ustih, je nekaj neverjetno seksi ...

 

 

 

7. Dekleta, fantje obožujejo vašo samozavest! To, kako se predstaviš in govoriš z njim, igra zelo veliko vlogo pri zapeljevanju, tako da se le potrudi. :)

 

 

 

8. Tudi smisel za humor je pomemben in tzaželjen pri navdušenju moškega. In seveda tudi obratno. Tudi moški te mora znati nasmejati. Kakorkoli že, fantje so šibki na dekleta, ki imajo dober smisel za humor.

 

 

 

9. Dekleta, ki nosijo očala za branje so neverjetno seksi. Še posebej pa je seksi, ko ima dekle spete lase in očala.

 

 

 

10. Fantje imajo radi skrivnostna dekleta! Vedno jih privlačijo takšna dekleta, ki jih je težko prebrati. Zato dekleta - ne razkrijete vsega o sebi fantu, ki ga osvajate, saj to naredi kontra učinek.