Quantcast
Radio1_v_zivo


Kaj barva telefona pove o tebi?
Radio 1 priporoča | 28. 12. 2015 13:34
Mobilnik pove o tebi več, kot si misliš!
Ključne besede:     mobilnik    pametni telefon    barva    test    osebnost    lastnosti    zanimivo

Pri izbiri mobilnika ni več pomembno samo to, kako dobro kamero in fotoaparat ima, temveč tudi kakšne barve je pripomoček, s katerim se družimo več, kot z našimi prijatelji. Pametni telefoni tako niso več samo orodje za lažjo komunikacijo in hitro organizacijo, postali so pravi modni dodatek. Ovitki, nalepke, obeski, bleščice ... trg nam ponuja številne možnosti, kako okrancljati mobilnik, da bo izstopal na avtobusu polnem ljudi, ali v trgovini na blagajni. 

Najbolj popularna barva med mobilniki je črna, sledita pa ji bela in siva. Izbira barve pametnega telefona in njegovih dodatkov je tako po zadnji raziskavah menda celo povezana z našo osebnostjo. Pa poglejmo, kaj pravi tvoj telefon o tebi. 


Pomembno: Ne gre samo za ogrodje mobilnika, temveč tudi vse dodatke v obliki ovitkov in torbic.

MODRA


Če je tvoj mobilnik modre barve, potem si velik filozof in mislec. V vsaki stvari najdeš globlji pomen in veliko razmišljaš. Rad imaš življenje in naravo. 


BELASi organiziran, redoljuben in imaš rad vse na svojem mestu. Rad imaš luksuzne stvari in si pogosto privoščiš razvajanje. Ne maraš monotonosti in se rad smejiš.

ČRNAKljub temu, da gre za najbolj popularno barvo med mobilniki, pa so povsem črni modni dodatki izraz dominantnosti in samozavesti. Ničesar ne prepuščaš naključju in vedno najbolj zaupaš sebi. Imaš veliko prijateljev, a le redki so tisti pravi, najboljši.

SIVA


Si racionalen, resen in tradicionalen. Imaš bujno domišljijo, vendar nisi avanturist. Uživaš v življenju, a si najraje doma z dobro knjigo v roki. Telefon uporabljaš zaradi njegove funkcionalnosti in ne kot modni dodatek. 

TRIBALMobilniki s tribal vzorci izražajo kreativno osebnost in "out of the box" razmišljanje. Obožuješ modo in nove trende, sovražiš monotonost in dolgčas. Rad potuješ in spoznavaš nove ljudi.

BLEŠČICEMobilniki z bleščicami pričajo o samozavesti in ženstvenosti. Navadno se za njih odločijo ženske, saj verjamejo, da gre za znak glamurja, mode in statusa v družbi. Zlobni jeziki te kličejo Diva. Veliko tudi spremljaš resničnostne showe in bereš rumene trače. 

RISANKE IN STRIPISi nostalgičen in rad naglas izražiš, kaj ti je všeč. Imaš najljubše like iz risank in filmov, ter lahko o določenih temah, nadaljevankah in stripih govoriš ure, brez da bi ti zmanjkalo sape ini ti ni mar, če s tem dolgočasiš druge. Veliko časa preživiš na internetu, Google pa je tvoj najboljši prijatelj.  

ROŽEPonovno ženska domena. Obožuješ nakit, make up, visoke pete in krila, hkrati pa se rada odpraviš v naravo in obožuješ vonj v zraku po dežju. Rada bereš in hodiš v kino, spremljaš pa tudi vse nove modne smernice in veliko časa preživiš na Instagramu. Rada fotografiraš in uporabljaš različne aplikacije za obdelavo slik.

ŽIVALSKI VZORCIŽivalski vzorci izražajo divji karakter in avanturistični duh. Osebe z živalskimi vzorci mobilnih dodatkov so družabne in veliko časa preživijo s prijatelji. Prav tako imajo visok račun na telefonu in hitrop prazno denarnico. © 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del