Radio1_v_zivo


11 moških skrivnosti, ki jih ženske ne vedo!
Radio 1 priporoča | 28. 12. 2015 15:31
Do zdaj! :) Psst, ne povej nikomur!
Ključne besede:     moški    skrivnosti    zanimivo

Prejšnji teden smo objavili članek na temo ženskih skrivnosti, zato je prav, da zdaj objavimo še enega o moških. :) Pa poglejmo, katere so tiste skrivnosti, ki jih moški ne povedo svojim partnerkam/puncam. 


1. Občasno pogledajo za drugimi ženskami Lahko so še kako zaljubljeni in navdušeni nad svojo partnerico, a jih ne bo ustavilo, da ne bi pogledali za kakšno brhko mladenko, brez nekega posebnega razloga. To ne pomeni, da jim partnerica ni več všeč, ampak da so zgolj krvavi pod kožo in ne hodijo s plašnicami preko oči. Še več, menijo, da podobno počnejo tudi ženske. 

2. Preden se resno zapletejo z žensko, jo dodobra preverijo na Facebooku

Tako je, moški preverijo tvoj celoten profil in pregledajo vse tvoje fotografije. Gredo tako daleč v zgodovino, da najdejo celo obleko, ki si jo nosila na valeti/maturantskem plesu! Tudi tvojega najboljšega prijatelja, ki ti morda prevečkrat všečka fotogorafije! 

3. Včasih si od partnerke sposodijo kakšen kozmetični produkt
Deodoranti, šampon za lase, včasih pa tudi kremico za tiste zoprne gube pod očmi ali za podočnjake. Priznajo šele, ko je proizvod prazen ali, ko jih ženska zaloti. 

4. Romantični film Love Actually (Pravzaprav Ljubezen)


Raziskava je pokazala, da je omenjen film ena izmed tistih romantičnih komedij, v katerih moški dejansko uživajo. Glede na številke, je celo možno reči, da imajo moški ta film radi in bi si ga z lahkoto ogledali večkrat. Vendar o tem ne govorijo. Na glas. Nikoli. :) 

5. Lasje v odtoku jih spravljajo v obup


Ženski lasje, sploh če gre za bujne, dolge lase, so bolj opazni kot tistih nekaj centimetrov moške grive. In, ko si ženska pere lase pod tušom ali v banji, seveda kar nekaj teh las konča v odtoku. V prav tistem odtoku, ki ga kasneje moški čisti, ker se je zopet zamašil. V resnici se jim to početje precej gnusi, mnogi menda celo skoraj bruhajo ob odstranjevanju las, vendar tega ne pokažejo, ker so pač moški ... in moški zmorejo vse. 

6. Ne marajo roza šminke ... na sebi! 

Šminke puščajo sledi in kaj je hujšega kot sled svetlo roza šminke na licu, ko se tega sploh ne zavedaš, prijatelji pa se na tvoj račun potem smejijo še celo leto. Šminko spereš, slovesa pa ne. 

7. Gledajo porno filmeNe sicer tako pogosto kot včasih, ampak še vedno jih. Sicer si želijo, da bi partnerice to početje razumele in jih ne bi motilo, vendar tudi če jih moti, to še ne pomeni, da ne bodo pogledali kakšnega seksi filma, ko vas ne bo doma. :) 

8. Živčni so pri prvem seksu 

Kljub temu, da želijo izpasti hladni in kul, se v resnici bojijo, kako bo zadeva na koncu izpadla. Žensko želijo zadovoljiti kot še nihče do zdaj in se pokazati kot pravi Casanova. Med akcijo si govorijo: "Stari, tale ženska je bomba, ne zafrkni! Vzemi si čas, ampak ne preveč, ne zaključi prehitro in nikar ne delaj tistega čudnega izraza na obrazu!"

9. Radi imajo komplimente 
Pravi moški ve, da je lepo in predvem pozorno, če svoji partnerici laska in daje komplimente. Podobno pa si želijo tudi sami. Sicer morda ne tako pogosto kot ženske, vendar jim še kako laska in poboža ego, če slišijo, da danes izgledajo še posebej božansko, ali pa da te je tisti trik, ki ga uganja, ko sta skupaj pod rjuhami, nekaj popolnoma nerealnega in fantastičnega. 

10. Moški in prehlad


To, da moški zelo slabo prenašajo prehlade, ni skrivnost, temveč splošno znano dejstvo. Je pa res, da imajo zelo radi, če se jih v času groznega prehlada, ko se počutijo, da najmanj umirajo, razvaja, tolaži in ljubkuje. Uslugo bo 3x povrnil naslednjič, ko boš zbolela ti. :)

11. Tudi moški delajo selfije


Sicer v manjši meri kot ženske, ampak to še ne pomeni, da jih ne. Naj bo to na wc školjki, ali pred ogledalom, možnosti za razkazovanje in napihovanje mišic je nešteto. Zraven seveda sodi tudi pačenje in izvajanje čudne obrazne joge. 

Preberi še 18 ženskih skrivnosti, ki jih moški niso poznali. :) TUKAJ.