Quantcast
Radio1_v_zivo


Začenja se glasbeni program na Kongresnem trgu
| 24. 12. 2015 12:34
Praznični spored na velikem odru na Kongresnem trgu bodo zaznamovali nastopi pevcev in skupin popularne glasbe.
Ključne besede:     Kongresni trg    glasbeni program    Ljubljana    praznični december
Foto Turizem Ljubljana

Praznični spored na velikem odru na Kongresnem trgu bodo zaznamovali nastopi pevcev in skupin popularne glasbe. Koncerti so dobra priložnost za srečanje s prijatelji in znanci ter uživanje ob zabavnem programu.

PROGRAM

Neisha (Slovenija), Nina Badrić(Hrvaška) 26.12.2015 ob 20.00

Za ljubitelje pop glasbe bosta ta večer poskrbeli Neisha in Nina Badrič.

Janez Bončina Benč(Slovenija), Željko Bebek (BIH) 27.12.2015 ob 20.00

Janez Bončina Benč je je eden izmed vplivnejših avtorjev in izvajalcev slovenske in nekdanje jugoslovanske rock glasbe. Željko Bebek je zelo popularen, še posebej v državah bivše Jugoslavije, bosanki izvajalec rock glasbe. Najbolj je poznan kot pevec skupine Bjelo dugme, prav tako pa ima tudi bogato solo kariero.

Veseli svatje, Modrijani (Slovenija) 28.12.2015 ob 20.00

Veseli svatje in Modrijani so ta hip eni izmed najbolj prepoznavnih mladih izvajalcev narodno zabavne glasbe. Ogreli vas bodo s poskočnimi ritmi polke.

Begini, Ivan Zak (Hrvaška) 29.12.2015 ob 20.00

Begini in Ivan Zak so popularni izvajalci balkanske pop in turbofolk glasbe.

Nina Pušlar, Vlado Kreslin in Mali bogovi (Slovenija)   30.12.2015 ob 20.00

Vlado Kreslin je eden najbolj vplivnih slovenskih glasbenikov. V svoji prepoznavno avtorski glasbi združuje elemente narodnih pesmi, popa, rocka idr. Nina Pušlar, popularna izvajalka pop in rock glasbe, je širši javnosti postala znana po zmagi v Bitki talentov leta 2005.

SILVESTROVANJE

Silvestrovanje na Kongresnem trgu je namenjeno najširšemu krogu obiskovalcev. Izbor izvajalcev zagotavlja zabavo vsem generacijam, s trga pa je tudi eden od najlepših pogledov na ognjemet. Nastopajo: Muff, Tabu, Učiteljice.

Muff je ana najbolj popularnih slovenskih skupin zadnje čase, ki je zaslovela s skladbo »Naj sije v očeh«, ki je bila tudi najbolj prodajana skladba leta 2012.

Učiteljice so v zadnjem času najbolj popularna skupina na balkanski turbo sceni. Zaslovele so predvsem, ko so posnele pesmi z Jasminom Stavrosom, Nedo Ukraden in Severino.

Skupina TABU je pop-rock zasedba, ki si je v sedemnajstih letih neprekinjenega delovanja, z bogato diskografijo in biografijo, zaslužila naziv ene najbolj priljubljenih skupin v Sloveniji. Tokrat se bodo predstavili z novo pevko Evo Beus, ki je že mnoge prepričala s svojim močnim soul-bluesovskim vokalom.

 

Sam's Fever, San Di Ego (Slovenija)      01.01.2016 ob 20.00

Skupina Sam's Fever bo ta večer posvetila ljubiteljem rock 'n' rolla ter se poklonila 80. rojstni obletnici Elvisa Presleya. Za ljubitelje rock glasbe bo poskrbel San Di Ego band.

Željko Joksimović (Srbija)  02.01.2016 ob 20.00

Željko Joksimovič, popularni srbski pevec, ki je zaslovel predvsem s svojimi baladami, kot so »Lane moje«, »Lejla«, »Oro« in »Nije ljubav stvar«.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del