Quantcast
Radio1_v_zivo


Kaj oblika obraza pove o tvoji osebnosti
Radio 1 priporoča | 22. 12. 2015 6:29
Okroglolični se razdajajo, trikotni hočejo biti šefi
Ključne besede:     osebnost    test    oblika    

"Oblika vašega obraza razkriva vašo osebnost in pristop k življenju," trdi Jean Haner, ki je dolga leta preučevala nauke o obliki obrazov iz stare kitajske medicine. Svoje znanje je strdila v knjigi "Modrost tvojega obraza", v kateri je opisala karakterne značilnosti, povezane z najbolj pogostimi oblikami obrazov:


Pravokoten obraz 

Ljudje s takšnim obrazom cenijo logiko, vendar pogosto preveč razmišljajo tudi takrat, ko jim tega ne bi bilo treba. Neradi govorijo o svojih čustvih in veliko časa posvečajo načrtovanju. Radi imajo fizične aktivnosti, saj tako najlažje "spraznijo glavo".

 

 

Okrogel obraz

Okroglolični ljudje so zelo dobrosrčni in prijazni, na prvo mesto vedno postavijo druge. To je lahko tudi slabo, sploh v romantičnih zvezah, saj zato le redko dobijo tisto, kar potrebujejo. Osebe s takšnim značajem pogosto privlačijo narcistične ljudi, zato je pomembno, da se čim prej zavejo, da se preveč razdajajo in da morajo včasih na prvo mesto postaviti sebe.

 

 

Diamanten obraz

Osebe z diamantnim obrazom rade prevzamejo nadzor, saj hočejo, da so stvari vedno po njihovo. Posvečajo se detajlom, zato je njihovo delo izredno kakovostnio. Prav tako so pozorne tudi pri komunikaciji in izbiri besed - če jih razjeziš, znajo biti te še posebej ostre!

 

 

Ovalen obraz

Kdor ima ovalen obraz, vedno najde prave besede, zato se je v družbi takšnih ljudi vedno počudimo udobno in dobrodošlo. Njihova težava pa je v tem, da skušajo vedno povedati le dobre stvari.

 

 

Kvadraten obraz

Ljudje s takšnim obrazom so navadno zelo zagreti in bojeviti, ker imajo veliko vzdržljivosti, pa radi na svoja pleča prevzamejo velike projekte.

 

 

Srčast obraz

Ti ljudje imajo izjemno notranjo moč, a znajo biti tudi zelo trmasti. Vedno polni energije so lahko tudi precej vsiljivi - če so si zadali cilj, ga bodo dosegli, ne glede na vse. Ljudje s srčastim obrazom so zelo ustvaralni, zato ima takšno obliko obraza veliko igralcev in glasbenikov.

 

 

Trikoten obraz

Osebe s trikotnim obrazom želijo biti glavne - bolj, ko je trikotna oblika obraza izrazita, bolj očitna je ta karakterna lastnost. Zaradi nje so tudi zelo motivirane in pogosto izjemno uspešne. 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del