Radio1_v_zivo


Kako veš, da si mu všeč?
Radio 1 priporoča | 23. 12. 2015 9:21
Izdala ga bo govorica telesa in še marsikaj
Ključne besede:     všeč    kako veš    moški    ženske    govorica telesa

Sumiš, da si mu všeč pa je preveč ponosen ali ga je sram, da bi ti povedal? Brez skrbi, izdala ga bo govorica telesa. 

 

 

1. Izgled

Ženske več ali manj vedno pazijo na svoj videz, medtem ko moški največkrat samo takrat, ko so zaljubljeni. Če opaziš razliko v stilu oblačenja ali pričeske, to pomeni, da vplivaš nanj oziroma, da želi narediti vtis nate.

 

2. Očesni stik

Če je sramežljiv, ko pride do očesnega stika s teboj, si mu zagotovo všeč. Če ga zalotiš, da te opazuje, ko ti gledaš stran, potem pa ko ga pogledaš, on hitro umakne pogled, je prvi znak, da je z njegove strani prisotna kemija. Bodi pozorna tudi na pretirane poglede, ki niso sramežljivi, ti pomenijo, da ga zanimaš v seksualnem smislu. Če pa ni sramežljiv, pomeni, da ga ne zanimaš, njegov pogled pa bo nezaintresiran.

 

3. Drža

Če si mu všeč, bo svoje telo obrnil proti tebi, ne glede na to ali sedi ali stoji. Le redko bo obrnil hrbet in te izpustil izpred oči. 

 

4. Ustrežljivost

Če ti želi ustreči na vsakem koraku, ti pomagati, je to znak, da se zanima zate, saj želi nate narediti dober vtis. Načinov, kako ti pomaga, je več. Ali je to v službi, ali ti pomaga kaj pripraviti, ti ponudi prevoz, ti prinese kavo itd.

 

 

5. Pokončna drža

Moški podzavestno pred ženskami, ki so jim všeč vlečejo trebuh noter in skušajo stati čim bolj pokonci. Tako igledajo višji in bolj suhi. Radi pa tudi malce napnejo mišice pred svojimi simpatijami.

 

6. Prijaznost in nasmeški

Moški, ki si mu všeč, ti bo poleg pogledov namenjal tudi simpatične nasmeške. S tem ti bo nakazal svojo naklonjenost in občudovanje. Poskusi mu vrniti nasmešek, četudi ti ni všeč, saj se bo drugače počutil osmešenega.