Quantcast
Radio1_v_zivo


Kako veš, da imaš fatalko?
Radio 1 priporoča | 17. 12. 2015 14:04
Lastnosti sanjske ženske, ki jih ne smeš spregledati
Ključne besede:     fatalka    sanjsko    dekle    ženska    lastnosti

Včasih se moški niti ne zaveda, da ima ob sebi popolno žensko. Ponavadi ugotovi šele takrat, ko je prepozno. Mogoče ti bo ta članek pomagal bolje oceniti svojo drago in morda ji boš bolj hvaležen.

 

 

1. Samozavestna

 

 

Ena najbolj pomembnih lastnosti čudovite ženske je definitivno njena samozavest. Vsaka ženska bi morala imeti to lastnost. Razumljivo je, da ne more biti samozavestna ves čas, fino pa je, da je samozavestna v ključnih trenutkih. Ženski, ki izžareva samozavest, se ne moreš upreti.  

 

2. Iskrena


 

Zelo pomembno je, da je iskrena tako do tebe, kot tudi do sebe. Vsak moški si želi biti z žensko, ki ne laže ali vara. Čeprav veliko moških daje vtis, da so trdni in močni, jih dekle vseeno zlahka prizadane. Ravno zato želijo zaupati svoji punci. 

 

3. Samostojna


 

Pri sanjski ženski brez te lastnosti ne gre. Ona ima svoje prijatelje, svojo družbo, hobije in predvsem svoje življenje. Seveda pa je tukaj mišljeno tudi, da zna finančno poskrbeti sama zase.

 

4. Razumevajoča


 

Vsak moški želi biti z žensko, ki je razumevajoča, prijazna in ki ne tečnari za vsako stvar. Seveda tudi ne sme poskušati nadzirati tvojega življenja, to večino moških odbija. Mora te imeti rada takšnega kot si in ne sme te poskušati spreminjati.

 

5. Mora imeti smisel za humor


 

Glede na to, da nihče ne mara preveč resnih in zadržanih ljudi, je tudi za tvojo fatalko pomembno, da ima smisel za humor. Če ni ravno največji šaljivec oziroma, če ne zna "pokati šal", je dobro, da jo vsaj razume. Mora se znati nasmejati tvojim šalam ter ne sme biti zadržana.

 

 

6. Inteligentna


 

Sanjsko dekle je pametno. Noče staviti vsega le na zunanji videz, veliko hoče doseči s svojo glavo. Če je povrh vsega še izobražena, pa je to češnja na vrhu torte.

 

 

7. Skrbi za svojo zunanjost in oddaja prijeten vonj


 

Če je inteligentna, še ne pomeni, da ji zunanjost nič ne pomeni. Pomembno je, da je urejena ter da oddaja prijeten vonj. Vsak moški obožuje žensko, ki ji dišijo lasje ali koža.