Quantcast
Radio1_v_zivo


8 razpadov zveze, skozi katere moraš iti
Radio 1 priporoča | 15. 12. 2015 16:01
Ampak pozor - nobeden ti ne bo všeč
Ključne besede:     razhod    zveza    partner

Razhodi so vedno težki. Vsak ima vsaj eno tragično, smešno ali nerodno zgodbo, ko gre narazen s partnerjem. Toda te boleče izkušnje so lahko bolj splošne kot si lahko misliš. Tukaj je 8 najbolj pogostih izkušenj, mogoče si tudi ti doživel kakšno od teh.

 

 

1. Ko te pusti prek SMS sporočila

Če si hodil/a na zmenke v 2000-ih, je zelo možno, da se ti je to zgodilo ali da si ti komu drugemu to naredil. 

 

 

2. Duh

Ko ne veš, če te je pustil/a ali ne. Mogoče je to še hujše kot če te pusti prek SMS sporočila. Večina ljudi bi raje slišala "ne" kot pa ničesar, ker ne veš pri čem si. 

 

 

3. Hitri 'adijo'

 

Takšen razhod ti da vedeti, da te je čisto prebolel/a in da mu/ji je vseeno, zato se pri tem, ko te pusti niti ne potrudi olepšati zadeve.

 

 

 

 

4. Pusti te v javnosti

 

To je pa najslabše. Pusti te v lokalu ali restavraciji, kjer ve, da ne boš delal/a scen. Vsaj ena dobra stran tega pa je, da sta na srečo hrana in alkohol pri roku. 

 

 

 

 

5. Slab 'tajming'

 

Bi rajši, da počaka, da mine božič pa imaš samo novo leto pokvarjeno? Ali pa če počaka še dva meseca, da ti ne pokvari valentinovega? No, to gre lahko v nedogled. Ne, najbolje je, da to opravita čim prej, saj si tako le podaljšujeta trpljenje.

 

 

6. Ko te izda najboljši prijatelj

 

Tale pa kar zaboli. Lahko se zgodi, da poleg partnerja izgubiš še najboljšega prijatelja, ker je bil/a tvoj partner/ica tudi tvoj najboljši prijatelj. Ali pa se nisi ukvarjal/a s prijatelji, ker si ves čas posvetila svojemu fantu/punci.

 

 

 

7. Ko zveza sama od sebe počasi zbledi

Eden od vaju ali pa celo oba ne čutita več tiste kemije, toda nobeden noče tega priznati. Zato se še naprej mučita in vztrajata ter si obljubljata prazne obljube. 

 

 

8. Trenutno imam res kaos v življenju

 

To je 'updejtana' verzija slavnega izreka "Ni v tebi problem, v meni je ...". To je tisto, ko pač ljubezen izgine in se izgovarja na prezaposlenost in pomanjkanje časa. Brez takšne osebe ti je boljše, čeprav je težko pogoltniti razhod.© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del