Radio1_v_zivo


18 ženskih skrivnosti, ki jih moški ne vedo!
Radio 1 priporoča | 18. 12. 2015 16:34
Do zdaj! Psst, ne povej nikomur! :)
Ključne besede:     ženske    moški    smešno    skrivnosti

Skrivnosti so zunaj. Vse prisrčne in nenavadne zadeve in reči, ki jih počno ženske so zdaj odkrite. Predstavljamo jih 18, v kolikih se najdeš ti? :) 

Ženske simpatične skrivnosti

1. Nosiš isti modrček več dni zapored. 

2. Zvečer, ko se slečeš in preden skočiš pod tuš, se opazuješ v ogledalu. Zraven delaš različne poze in vlečeš notri trebuh, za katerega tako ali tako vsaka pravi, da ima prevelikega, čeprav je povsem ok. 

3. Ko si žalostna in v solzah, se opazuješ v ogledalu, kako jokaš. Zanima te predvsem, če izgledaš lepo tudi, ko si objokana. Verjetno zaradi vseh tistih pesmi od Bruna Marsa. 4. Ko tečeš navzdol po stopnicah, si držijš prsi. Poskakovanje ni prijetno. Razen, če si moški in opazuješ njen tek. 

5. Poimenuješ veliko stvari, ki jih kupiš. Avto, telefon, računalnik, šivalni stroj. 

6. Če nimaš partnerja in je zunaj dovolj hladno, da ti ni potrebno nositi krila, si pustiš malce daljše dlake na nogah. Kdo jih bo pa videl? 

7. Občuduješ lepoto druge ženske, a ji to hkrati tudi včasih zavidaš. Tega ji seveda ne poveš. 

8. Porabiš čisto preveč časa za urejanje obrvi, ker ena dlačica nikakor noče stran!

9. Vadiš striptiz pred ogledalom. Zase. Isti hip si obljubiš, da se ne boš več slekla za nikogar. Sploh pa ne ob glasbi. Prelomiš obljubo. Večkrat.  

10. Ko misliš, da nihče ne gleda, si popraviš nedrček in naravnaš naramnice, da je dekolte še bujnejši. 

11. Jokaš lahko brez posebnega razloga.

12. Ko moraš na večjo potrebo v javni WC, boš toliko časa v kabini, dokler ne boš povsem sama. Lahko traja tudi več deset minut. Sploh, če pride še ena ženska na veliko potrebo. Potem čakata ena na drugo, tista, ki popusti prej, izgubi.13. Vsaj enkrat na mesec si skoraj iztakneš oko z maskaro.

14. Počepneš kot igralec baseballa ali sumoborec, ko navlečeš nase sveže oprane kavbojke, da se čim prej raztegnejo. 

15. Ko greš na zmenek, začne s pripravami 2 do 3 ure prej.

16. Tudi, če načrtuješ, da boš šla tokrat zagotovo prej v posteljo, se to ponavadi zavleče, sploh, če si z lakom namažeš nohte na rokah, ki se nikakor noče posušiti. 

17. Preden greš spat, računaš koliko ur boš spala in razmišljaš, če si raje zjutraj opereš lase, ali samo na hitro narediš čop. 

18. Tisti neverjeten občutek, ko si po napornem dnevu slečeš modrček in popraskaš po hrbtu ali trebuhu. In tisti nasmešek svobode, ki paše zraven :)