Quantcast
Radio1_v_zivo


13 znakov, da si našel svojo sorodno dušo
Radio 1 priporoča | 13. 12. 2015 14:18
Si bereta misli in dopolnjujeta stavke?
Ključne besede:     sorodna duša    ljubeze    prijateljstvo    moški    ženske    duša dvojčica

Se ti je kdaj zgodilo, da si spoznal/a osebo, ki ti je v istem trenutku zlezla pod kožo in ukradla srce? Prav verjetno je, da gre za tvojo sorodno dušo ali dušo dvojčico.

Ni pomembno, ali verjameš v ljubezen na prvi pogled in sorodne duše, vsak od nas ima željo vsaj enkrat v življenju doživeti prav to. In, če že zdaj poznaš nekoga, ki ti je še posebej pri srci, preberi naslednjih 13 znakov, ki razkrivajo, če si našel/a svojo sorodno dušo.


1. Dopolnjujeta se

Nihče ni popoln, vsi imamo svoje prednosti in slabosti, sorodne duše pa se med sabo dopolnjujejo. Tam, kjer se ti končaš, se on/a začne in obratno. Yin in Yang popolne harmonije. Lahko bi celo rekli, da je ta oseba tvoj manjkajoči košček. 


2. Ko se objemata, izginejo vse težave

Na koncu napornega dne si ne predstavljaš, da bi bil/a kje drugje, kot v njenem/njegovem objemu. Naj bo tvoj dan še tako zoprn in poln nesoglasij s šefom, vsi negativni občutki izginejo, ko se crkljata skupaj na kavču. Včasih celo v popolni tišini, ker sploh ne potrebujeta besed za komunikacijo. 

3. Spoštujeta medsebojne razlike in mnenja

Zavedata se, da imata v določenih pogledih povsem drugačna mnenja, kar zna biti precejšen izziv. Pa vendar sta sposobna pogledati mimo različnih mnenj in vrednot ter to raznolikost tudi spoštujeta.

4. Ne predstavljaš si življenja brez nje/njega

Ne iščeš drugega partnerja, ker si v tej osebi našel/a vse, kar si iskal/a. 

5. Veš, o čem razmišljaVajin odnos je tako globok, da tudi, če sta povsem tiho, točno veš, o čem partner razmišlja. Prav tako imaš občutek, da se poznata že celo življenje.

6. Čutiš, ko trpi

Tako dobro se poznata, da lahko v istem hipu, ko se zagledata, začutiš, kakšen dan je imel/a. Veselje, žalost, zaskrbljenost, stres ... vse od naštetega se odraža na partnerjevem obrazu in oba znata to še kako dobro razvozlati. 

7. Preprosto se "štekata"Se vama kdaj zgodi, da en drugemu dokončujeta stavke? Vajina povezava je izjemno močna in prijatelji vama pogosto očitajo, da en z drugim preživita preveč časa. Velikokrat se tudi zgodi, da istočasno dvigneta telefon in se pokličeta. 

8. Pogosto je del anekdot in zgodb, ki jih pripoveduješ ostalim

Karkoli se ti zgodi, pa naj bo to nekaj povsem trivialnega, smešnega ali nenavadnega, v večini primerov je prav ta oseba vedno na nek način vpletena v samo dogajanje. 

9. Podpirata se pri uresničevanju sanj in ciljev

Točno veš, katere so njegove/njene skrite želje in cilji, zato ga/jo vedno pri tem podpiraš in obratno. Ne glede na vse prepreke, se bodrita in spodbujata pri uresničevanju obojih.

10. Verjameš, da si s pomočjo te osebe postal/a boljša oseba

Včasih se za hip spomniš, kakšno je bilo življenje preden si jo/ga spoznal/a. In isti trenutek se zaveš, kako neverjetno se je tvoje življenje spremenilo na bolje. Pozitvno razmišljanje, medsebojno spodbujanje in iskrena komunikacija so postali del tvojega vsakdana in to prav s pomočjo tvoje sorodne duše.

11. Včasih jokata skupajNaj bo to žalosten film ali boleča situacija, skupaj lahko tudi jokata in se ne obremenjujeta z razmazanimi ličili po belih oblačilih. 

12. Vajin odnos je zelo intenziven

Zaradi različnosti mnenj se znata hitro skregati, se pa hitro tudi pobotata. Prav tako imata tudi zelo intenzivno spolno življenje. Zelo pogosto se dolgo gledata v oči, vajino poljubljanje pa je maratonsko.

13. Ko sta skupaj, se počutiš varno

Vidva proti svetu. Nihče vama ne more nič. Ko sta skupaj objeta, se ustavi ves svet. 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del