Quantcast
Radio1_v_zivo


Nikoli ne pij z ribo!
Radio 1 priporoča | 11. 12. 2015 13:05
Alkoholoskop razkriva, kako pijejo različna znamenja
Ključne besede:     december    alkohol    pitje    horoskop

Ne glede na to, ali v horoskope verjamemo ali ne, jih je vedno zabavno brati in odkrivati v kolikšni meri držijo. Zvezde naj bi tako določale vse, od našega značaja in odnosa do drugih ljudi, pa tudi, kako se vedemo na zabavah.


Preveri, ali zate velja, kar pravijo astrologi o pitju alkohola in znamenjih:

 


OVEN


Impulzivni ovni so pravi žurerju, ki včasih ne vedo, kdaj končati zabavo. Ker so zelo tekmovalni, radi sodelujejo v pivskih igrah. Ko pregloboko pogledajo v kozarec, so zabavni in nagljenji k flirtanju.

 

 

BIK

Preudarni biki pijejo počasi in z užitkom, ko spijejo preveč pa se hitro spremenijo v "bika v trgovini s porcelanom". Njihova nerodnost ne pomneni le z rdečim  vinom politih preprog, pač pa so tudi tisti, ki šefu na službeni zabavi govorijo neprimerne vice. Še dobro, da le poredko spijejo preveč!

 

 

DVOJČKA

Dvojčki so že tako izredno zgovorni in imajo kratek razpon pozornosti, zato se njihovo vedenje pod vplivom alkohola ne spremeni kaj dosti. Zato nas včasih kar presenetijo, ko se z nami povsem normalno pogovarjajo, že naslednji trenutek pa obležijo.

 

 

RAK

Raki se s pijačo razvajajo in tolažijo, zato prisegajo na kvaliteto, pogosto pa nimajo mere. Nikoli ne priznajo, da so pijani, ampak pravijo, da so "utrujeni in čustveni".

 

 

LEV

Levi radi plešejo, ko pijejo - tudi sicer so dobri plesalci, a po kozarcu ali dveh izgubijo kraljevo levjo držo in zadržanost ter postanejo igrivi. Navadno vedo, kje imajo mejo, ker ne marajo izgubiti nadzora.

 

 

DEVICA

Tudi pri žuranju si device ne morejo pomagati in skušajo vnesti red v kaos. So tudi zelo izbirčne in imajo visoke standarde, zato najraje posežejo po ekološko pridelanih vinih in alkoholu najboljše kakovosti.

 

 

TEHTNICA

"Pijem samo v družbi," pravi tehtnica. "Ampak kaj naj, če imam pa toliko družbe!" Tehtnice obožujejo zabave, na katerih se lahko družijo s prijatelji. So očarljive, a jim manjka samokontrole, zato se navadno zapletejo v težave.

 

 

ŠKORPIJON

Škorpijonu nikoli ne reci, da je spil dovolj, saj bo s pitjem nadaljeval iz principa! So super družbana zabah, krasni sogovrniki in neustavljivi flirterji, tudi ko pijejo, pa si zapomnejo vse, kar se zgodi. 

 

 

STRELEC

Rek "v vinu je resnica" za strelce še kako velja: po nekaj kozarcih bodo izdali ne le svoje, pač pa tudi toje skrivnosti! Če spregledamo njihovo netakstnost, so krasna družba na zabavah

 

 

KOZOROG

Kozorogi so praktični ljudje, ki jim veliko pomeni družbeni status, hkrati pa so tudi tekmovalne narave. Zaradi tega se bi z veseljem udeležili pivskih igric, a se zaradi ohranjanja dobrega imena nikoli ne spusti iz vajeti.

 

 

VODNAR 

Vodnar in alkohol nista dober par - že tako so nagnjeni k temu, da vse vedo, pod vplivom pijače pa to postane še toliko bolj moteče. Navadno so tisti, ki skrbijo za "padle kolege" in 0,0 šoferji.

 

 

RIBI

Ribe uživajo v občutku okajenosti, hkrati pa hitro razvijejo tudi toleranco na alkohol. So očarljivci in odlični partnerji v potegavščinah, zato zna biti popivanje z njimi nevarno!

 

 

Radio 1 opozarja: ne glede na vaše astrološko znamenje pijte zmerno, nikoli pa se ne usedite za volan vinjeni!

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del