Quantcast
Radio1_v_zivo


11 objemov razkriva vajin odnos
Radio 1 priporoča | 9. 12. 2016 13:30
Se objemata kot londonski most ali kot žeparja?
Ključne besede:     objem    odnosi    telesna govorica    test

Telesna govorica lahko razkirje tudi tisto, česar z besedami ne želimo povedati. Tako lahko ogromno o odnosu parov izvemo že iz načina objema.

 


ZAŠČITNIK

 


V tem objemu ima glavno vlogo občutek varnosti in kaže veliko mero zaupanja in skrbi za partnerja. S tem, ko ti varuje hrbet, ti sporoča, da te želi zavarovati, pravijo strokovnjaki.

 


BOŽANJE HRBTA

 


V tem objemu se osebi božata po hrbtu, s čimer eden drugega spominjata, kako zelo se imata rada. V takem objemu sporočamo tudi odprtost odnosa in sprejemanje ranljivosti, saj dotikanje hrbta, ko ne vidimo, kaj se dogaja, zahteva veliko mero zaupanja.

 


TREPLJANJE

 


S tem objemom sporočamo prijateljska čustva, saj v njem ni prisotne prav nič intime. Prej kot za romantično gesto gre pri tem objemu za priznavanje pripadnosti.

 

 

POČASNI PLES

 


Objem, ki sporoča romantiko, je značilen v zgodnjem obdobju odnosa in pri mlajših zaljubljencih. Če se tako objemata tudi po letih veze, romantika med vama še ni ugasnila!

 


OBJEM ČEZ RAMENA

 


To je objem "partnerjev v zločinu", pravijo strokovnjaki - za osebi, ki se objemata tako, je boljše, da nista v romantični zvezi. Če se tako objameta prijatelja, se za trenutek fizično povežeta na enak način, kot sta povezana čustveno.

 


ZMEČKAN OBJEM

 


Gre za močan objem, v katerem se osebi prepleteta in se stisneta kar se da blizu, tako možno, da izgubita sapo. OBjem izdaja globoko predanost in željo, da bi bila ves čas skupaj, pa tudi strah, da bomo ljubljeno osebo izgubili.

 


LETEČI OBJEM

 


Objem strasti, pri katerem eden od partnerjev drugega objame še z nogami, razkriva, da je vajina veza polna poželenja. 

 


LONDONSKI MOST

 


Pri tem objemu se osebi dotakneta samo z zgornjim delom telesa, s čimer kažeta, da je v njunem odnosu veliko nerazumevanja in neudobja, zato si ne želimi fizične bližine.

 


IZ OČI V OČI

 


Pri tem objemu gre za povezovanje duš. globoko ljubezen in osebno povezanost. Če si med objemom zreta v oči, je vajin odnos izredno močan.

 


PUNČKA IZ CUNJ

 


Pri tem objemu je očitno, da gre za enostransko naklonjenost: medtem ko ena oseba drugo objame z vso močjo, ta samo mlahavo stoji, saj očitno ne čuti enako kot partner.

 


ŽEPAR

 


Kdor partnerja objema na ta način, se očitno v njegovi družbi počuti izredno udobno in sproščeno. Žeparska partnerja se ne rabita truditi, da bi njuna zveza uspela!

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del