Radio1_v_zivo


Kaj ga najbolj moti?
Radio 1 priporoča | 7. 12. 2015 16:40
Moški odkrito spregovorili o tem, kaj jih pri ženskah najbolj odvrača
Ključne besede:     moški    ženkse    odnosi    privlači

Na spletni skupnosti Reddit je pogumna dama zastavila vprašanje, katere ženkse lastnosti moške najbolj odbijajo. Predstavniki močnejšega spola so sestavili seznam stvari, ki lahko v trenutku prekinejo še tako zanimivo zvezo.

 

Nekateri so bili bolj občutljivi na fizične pomankljivosti, drugi na določen način obnašanja žensk, najpogosteje pa so se na seznam uvrstile te značilnosti:

 

Obsedenost z resničnostnimi šovi

 


Ne glede na to, ali gre za spremljanje Kardashianov ali za odvisnost od kuharskih šovov, večina vprašanih moških si ne želi časa preživeti z dekletom, ki najraje govori o tem,  kaj se je zgodilo njeni najljubši zvezdi iz resničnostnih šovov.

 


Kajenje

 

 

Časi, ko so bili cigareti "kul" so očitno res daleč za nami - Redditovci se strinjajo: kajenje ni seksi, punce, ki kadijo, pa smrdijo kot pepelniki!

 

 

Pretirano ličenje

 


Ličila, ki iz prikupne punce naredijo plastično lutko, tone pudra ali povsem populjene obrvi - vse, kar izniči naravno lepoto, večini moškim ni všeč. 

 

 

Odvisnost od telefona

 


Če ne moreš odložiti mobilca niti za minutko, boš težko osvojila srce izbranca. Čas je dragocen, zato imajo fantje raje tista dekleta, ki ga namesto družabnim omrežjem posvetijo njim. 

 

 

Arogantno vedenje

 


Vzvišeno obnašanje in občutek večvrednosti moške prežene daleč stran. To še ne pomeni, da morajo biti dekleta ponižna in ne smejo imeti lastnega mnenja, a si fantje kljub temu želijo partnerico, ki se ne bo obnašala, kot da je pomembna samo ona.

 

 

Nesamostojnost

 


Že res, da moški radi vidijo, da jih dekleta potrebujejo, a ne za čisto vsako reč! "Princeske", ki ne morejo poskrbeti same zase, so se znašle na prvem mestu lestivice nezaželenih deklet!