Quantcast
Radio1_v_zivo


Citypark z največjo otroško igralnico in dobrodelno Božičkovo tovarno daril
| 7. 12. 2015 13:24
Praznični december bo predvsem dobrodelen
Ključne besede:     Citypark    dobrodelnost    Božiček    ZPMS
Največja otroška igralnica pri nas

Klavdija Miklavžin Javornik, vodja marketinga v Cityparku
PRENESI DATOTEKO
O dobrodelni akciji

Citypark, največje nakupovalno središče pri nas, je letos v ospredje postavil otroka. Poleti so obnavljali šolska igrišča, zimski čas pa bodo namenili osrečevanju otrok, še posebej tistih iz socialno šibkih družin. Ta torek bodo odprli Božičkovo tovarno daril, ki letos deluje s sporočilom 'Lepo je dobiti, še lepše podariti'. V tovarni daril bodo postavili božičkovo smrečico želja, ki jo bodo krasile želje 50. otrok iz socialno šibkih družin, ki jih božiček redkeje obišče.

Obiskovalci nakupovalnega središča bodo izbirali med otrokovimi okraski na smrečici z zapisano božično željo, šli v eno od 125 trgovin in lokalov, opravili nakup in darilo pustili v božičkovem košu. S svojo gesto se bodo vpisali na seznam dobrodelnih in zato prejeli od božička posebno darilo. Še pomembneje, poskrbeli bodo za nasmeh otroka, ki mu starši njegove skrite želje niso mogli izpolniti.

Čisto pravi božiček bo otroke v Cityparku obiskal v ponedeljek, 21. 12. Največja otroška igralnica pa bo odprta vse do zadnjega decembrskega dne. Božičkov park otrokom pričara nepozabno praznično vzdušje in edinstven pravljičen ambient. Otroci se lahko v Božičkovem parku med brezskrbnim nakupovanjem staršev pozabavajo z gledanjem risank v njegovem kinu, berejo knjige in barvajo pobarvanke v božičkovi knjižnici in se fotografirajo v božičkovem foto studiu. Otrokom je na voljo tudi božičkova pošta. Vanjo bodo starši in otroci lahko zapisali svoje božične želje in jih poljubnemu naslovniku poslali brezplačno.