Quantcast
Radio1_v_zivo


Najbolj seksi moške lastnosti
Radio 1 priporoča | 6. 12. 2015 13:30
Bolj kot debela denarnica in hiter avtomobil jo privlačijo te značilnosti
Ključne besede:     odnosi    seznam    moški    ženske    seksi

Čeprav samski moški pogosto godrnjajo, da današnja dekleta zanima le, koliko imajo pod palcem, je resnica daleč od tega. Punce veliko več kot na debelino denarnice dajo na:

 

 

1. Moč

 

 
Ženske se ne morejo upreti biologiji: ko vidijo močnega moškega, se jim zašibijo kolena! Pri tem ne gre samo za fizično moč mišičastih teles, pač pa tudi za druge oblike moči, ki bi lahko zaščitile njo in njuno potencialno družino.


2. Močen karakter

 

 

 
Samozavest je najpomembnejši faktor privlačnosti - če nimaš dobrega mišljenja o sebi, ga boš le stežka vzpodbudil pri drugih! Moški, ki se zaveda tako svojih vrlin kot tudi pomankljivosti ter dobro ve, kako ravnati z ljudmi in pustiti dober vtis, je vsekakor seksi!

 


3. Ranljivost

 

 
Ženske ne potrebujejo samo alfa samca, ki bi jih branil - privlači jih tudi moška nežnost. Ta ženski da vedeti, da jo bo partner takrat, ko bo tudi sama ranljiva, razumel in se do nje vedel spoštljivo. Ravno zato "padajo" na moške, ki imajo radi otroke, živali in ljudi - tiste, ki se ne bojijo pokazati svojih občutkov.

 


4. Smisel za humor

 


Moški z dobrim smislom za humor izžarevajo inteligenco, sproščenost in samozavest. Moški, ki rad nasmeji okolico, jo privlači zato, ker bo tudi svojo izbranko do konca žiljenja spravljal v dobro voljo.

 


5.  Sposobnost

 

 
Znaš zamenjati pipo, skuhati okusno kosilo in hkrati še popraviti njen računalnik? Potem si seksi kot strela! Sposobni moški ženski dajo vedeti, da se lahko nanje popolnoma zanese.

 


6. Dajanje pobude

 

 
Moški, ki z veseljem deli komplimente, izbranki kar tako pošlje sporočilo za lepši dan in jo preseneti s strastnim poljubom je tisti, ki zna prevzeti pobudo za akcijo! Takšno vedenje je zelo privlačno tudi zato, ker izžareva samozavest in kaže, da te ni strah zavrnitve.

 

 

7.  Poželjivost

 

 
Čeprav tega nikoli ne bodo priznale, je ženskam izredno seksi moški, ki si ga želijo tudi druge, a je on izmed vseh izbral ravno njo.