Quantcast
Radio1_v_zivo


10 zvezdnikov, ki niso popolni
Radio 1 priporoča | 3. 12. 2015 16:00
Britanska igralka ima na roki 6 prstov in težko dobi rokavice!
Ključne besede:     zvezdniki    znani    svet znanih

Nihče ni popoln, tudi zvezdniki ne. Kljub temu, da imajo kar nekaj ničel več na računu kot navadni smrtniki, se tudi sami spopadajo z različnimi težavami. Pripravili smo seznam 10 znanih iz sveta šovbiznisa, ki imajo takšne in drugačne lepotne napake ter prirojene telesne hibe.

Nihče od zvezdnikov na lestvici slednjih ne jemlje za napake, temveč so jih sprejeli kot unikatne dele karakterja. In prav je tako. Vsak posameznik je poseben, ne glede na to, koliko denarja ima na računu in sledilcev na Facebooku.

 

1. Joaquin Phoenix

 

Joaquin Phoenix se je rodil z brazgotino nad ustnico, ki je bolj blaga oblika volčjega žrela ali zajčje ustnice

 

2. Gerard ButlerZvezdnik filma 300 se je v mladosti poškodoval v požaru in od takrat ne sliši na levo uho.

3. Kate Bosworth

 

Ameriška igralka Kate Bosworth, ki jo najbolj poznamo po vlogi Lois Lane v filmu Superman se vrača, ima heterokromijo - različno barvo oči - njeno levo oko je modre, in desno rjave barve. 

 

4. Jennifer Garner

 


Jennifer ima brahimetatarzijo - kratke nožne prste, a je to ne odvrne od tega, da bi nosila japanke in natikače. Še več, pravi, da so nožni prsti njena unikatna posebnost.

 

5. SEAL

 

 

Bivši mož supermodela Heidi Klum je v mladosti trepl za lupusom, v spomin na zahrbtno kožno bolezen pa so mu ostale brazgotine na obrazu.

 

6. Gemma Aterton


 

Britanska igralka in Bondovo dekle Gemma Aterton se je rodila z 12 prsti na rokah. Stanje imenujemo polidaktilijia in je izjemno redek pojav. Gemma se dodatnega para prstov ne sramuje, pravi pa, da težko dobi rokavice. 

7. Vince Vaughn

 

 

45-letni Vince Vaughn je kot najstnik v prometni nesreči izgubil vrh palca leve roke. 

 

8. Lilly Allen


Britanska pevka Lilly Allen ima tri prsne bradavičke. Z veseljem jih postavi na ogled in se jih ne sramuje. Pojav z več prsnimi bradavičkami je menda precej pogost, doletel naj bi 1 na 18 ljudi. Harry Styles, član skupine One direction ima na primer kar 4 bradavice!


9. Megan Fox


Temnolasa lepotica Megan Fox ima prirojeno telesno napako - palec na njeni desni roki je bistveno krajši od ostalih. 

10. Karolina Kurkova

 


Češki supermodel in Viktorijin angelček Karolina Kurkova je zaradi popkovne kile in operativnega posega, ki je sledil, ostala brez popka. Kljub temiu, da v revijah izgleda preprosto čudovito in ima na njih tudi popek, je slednji le plod dela pridnih oblikovalcev, ki retuširajo fotografijo. 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del