Quantcast
Radio1_v_zivo


10 tipov punc
Radio 1 priporoča | 29. 11. 2015 14:52
Je tvoja tudi takšna?
Ključne besede:     tipi žensk    karakter    ljubezen    zveza

Poznavalci žensk (moški) so predstavili najpogostejše tipe oziroma karakteristike punc. Ljubezen je komplicirana stvar, vsekakor se ne da karakterja nežnejšega spola tako posplošiti, vseeno pa boste nekateri morda prepoznali svojo punco v katerem od naštetih tipov.

 

 

1. Obsedena s socialnimi omrežji


 

Takšne so dobesedno obsedene s socialnimi omrežji, saj morajo prav vsako stvar "obesiti" na enega izmed socialnih omrežij. Redno objavljalo vesele fotografije svojega razmerja in pri tem maltretirajo tebe, da poziraš ob njej.

 

 

2. Detektivka 

Bodi ekstra previden kaj počneš, sicer boš zagotovo zamočil. Če boš naredil nekaj, kar ji ni všeč, se pazi. Lahko da ti bo sledila in te zasledovala. Če jo varaš, se raje prepričaj, da ne puščaš sledi za seboj. Pregledala ti bo telefon, elektronsko pošto, Facebook itd. Prav tako bodi pripravljen na nenehna izpraševanja.

 

 

3. Kraljica drameČe misliš, da je že to dovolj hudo, da obožuje dramo, se motiš. Še huje je to, da je ona glavna junakinja, ti pa vedno tako ali tako izgubiš. Ponavadi joče pred teboj, želi, da jo braniš in da skrbiš za njo, vedno pa to vse skupaj pospremi z veliko dramo.

 

 

4. Superženska


 

Če imaš takšno punco, si lahko najsrečnejši na tem svetu. Vse tvoje potrebe so zadovoljene. Ni ti skrbeti, ker ona poskrbi za vse. Je kuharica, medicinska sestra, tajnica, gospodinja itd. Mogoče je celo bolj mama kot punca. Če boš takšno jemal za samoumevno in jo zamenjal za kakšno razvajeno dekle, je res škoda.

 

5. IzkoriščevalkaŽal moramo pisati tudi o takšnih. Nekaterim dekletom ni dovolj, da partner zadovoljuje njihove čustvene, romantične in telesne potrebe, ampak tudi finančne. Mogoče te bo kasneje tudi vzljubila, ali pa tudi ne.

 

6. Romantična duša


 

Ljubezenske pesmi, rdeče vrtnice, romantični kraji in ljubezenske zgodbe. To ne bo ranilo tvojega ega, če se kdaj potrudiš za njo. Pač ima rada romantiko. Dekleta želijo imeti svojo ljubezensko zgodbo s srečnim koncem, zato zdrži.

 

7. Nuna

 

 

To ne pomeni dobesedno, da je nuna oziroma, da je verna. To pomeni, da še ni imela fanta, da je še vedno devica, je zelo občutljiva in konzervativna. V odnosu z njo boš moral upoštevati naslednja pravila: nobenega dotikanja, držanja za roko, brez poljubljanja in nič seksa do poroke. Res da bo ta zadnja težka, toda potrudi se, saj takšno se splača poročiti. 

 

 

8. Šefica


 

To je tudi perfekcionistka. Takšna punca zelo rada ukazuje in veliko pričakuje od tebe. Vedno ima ona prav. Govori ti, kako se moraš oblačiti, kako moraš izgledati, celo kako moraš stati itd. Čeprav so moški velikokrat izgubljeni, mu vseeno ni potrebno zbijati ega.

 

9. Zagrenjena

 

 

To je tip ženske, ki kar ne more iti naprej s svojim življenjem, prav tako pa nosi tudi veliko nepotrebnega bremena na sebi. Pri njej je skoraj vse pod vprašajem, veliko pa tudi razmišlja o tem, kaj bi bilo, če bi bilo.

 

10. Ljubosumna

 

 

Včasih je dobro, da je tvoja punca malce ljubosumna, ker to pomeni, da jo je strah, da bi te izgubila. Toda to se ne sme dogajati preveč pogosto. Lahko pride tudi do te stopnje, da postane ljubosumna celo na tvojo mamo ali sestro. S svojo pretirano ljubosumnostjo te lahko zelo omeji.

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - predsedniške volitve | Volilna pravila - lokalne volitve | Seznam predvajanih del