Radio1_v_zivo


9 najbolj bizarnih porok vseh časov
Radio 1 priporoča | 27. 11. 2015 6:27
Ljubezen očitno res ne pozna meja
Ključne besede:     poroka    bizarno    bizarka tedna    ljubezen

Iščeš ljubezen svojega življenja? Ne boš verjel kje in predvsem v čem so jo našli naslednji posamezniki. Pripravili smo seznam 9 najbolj bizarnih porok, pri katerih se lahko povsem upravičeno vprašaš "Kdo je tu nor?" :) Ne spreglej številke 1, za nas - zmagovalna. :) 

 

9. Poroka z blazino

Lee Jin-gyu iz Severne Koreje je svojo mehko blazino z narisanim obrazom popularnega anime lika, poročil leta 2010. V postelji mu bo očitno vedno toplo in mehko, prav tako pa mu ponoči nihče ne bo kradel blazine. :) 


8. Poroka s kačo


Leta 2006 je neka Indijka priznala, da se je zaljubila v kačo in se z njo tudi poročila v skladu z hindujskimi poročnimi zakoni. Več kot 2000 gostov se je udeležilo poroke v veri, da bo novonastala vez prinesla srečo in blaginjo. Ženina v podobi kače ni bilo, verjetno je bil prisoten v duhu.


7. Poročil sex lutko, ko so mu zdravniki odkrili neozdravljivo bolezen

O Kitajcu, ki se je poročil s sex lutko smo že pisali (TUKAJ), a ga vseeno dodajamo na seznam najbolj bizarnih porok. 28-letnik se je za nenavadno potezo odločil, ko je izvedel, da ima neozdravljivega raka, pred smrtjo pa je želel doživeti izkušnjo razkošne poroke. Svoji plastični nevesti je privoščil pravi poročni tretma z urejanjem pričeske in ličenjem, nato pa z njo poziral na fotografijah.  

 

6. Poštar in mačka


Nemški poštni delavec se je poročil s svojo mačko, ko mu je veterinar povedal, da ima njegova kosmatinka pred sabo samo še nekaj tednov življenja. Obreda so se udeležili najbližji, ki so veseli dogodek tudi posneli in fotodokumentirali. 
5. Ženske so preveč zapletene, hočem pizzo! 

Pred kratkim se je mladi Rus poročil s pizzo, saj naj bi imel dovolj samskega stanu, ženske pa so po njegovem mnenju preveč kompleksna bitja. Obred je potekal v pizzeriji na jugu Rusije. Nevesta je nosila gobice in izdatno količino sira. :) 

 

 

 

4. Zid med njima se ni porušil

 
Leta 1979 se je EIja Riita Berliner-Mauer poročila z Berlinskim zidom. Padec Berlinskega zidu jo je močno pretresel in ni znano, če je ponovno skočila v zakonski jarem. 

 

 

 

3. Bila je jubezen na prvi pogled - z delfinom! 

Po 15 letih poznanstva, se je Britanka Sharon Tendler poročila z delfinom Cindy. Nevesta je priznala, da sta s Cindy doživeli pravo ljubezen na prvi pogled. Slavnostni obred je potekal v Izraelu in je bil zaokrožen s poljubom. Sharon se zaveda, da so v morju tudi druge ribe, vendar zase pravi, da ni ljubosumni tip ženske. :)

 

2. Kaj ti bosta lok in ograja, če imaš lahko stolp?!

Nekdanja ameriška vojakinja se je na prvi pogled zaljubila v pariški Eiffellov stolp. Leta 2008 je zato zamenjala svoj priimek v Erika La Tour Eiffel. Sicer pa ima američanka za sabo že dva zakona - z lokostrelskim lokom in ograjo. 1. Imata svoje vzpone in padce

56-letna Linda, ki je bila v preteklosti močno zaljubljena v letalo in lokomotivo, je dahnila usodni da in se poročil s 70-tonskim vrtiljakom po imenu Bruce. Iskrice so vzplamtele v času, ko je Linda delala v zabaviščnem parku in se mogočnega Bruca kar ni in ni mogla nagledati. "Nekatere ženske imajo rade visoke moške, druge želijo partnerja z barvito osebnostjo, Bruce ima oboje." je rekla Američanka, ki veliko noči prespi na Brucu.