Quantcast
Radio1_v_zivo


ZM na Ptuju
| 23. 11. 2015 12:54
Novi prostori na Ormoški 20
Ključne besede:     Zavarovalnica Maribor    Ptuj    novi prostori
 Novi prostori na Ormoški 20.
Novi prostori na Ormoški 20 .

Zavarovalnica Maribor slavnostno otvorila nove poslovne prostore Predstavništva Ptuj na Ormoški cesti 20. Zavarovancem bodo odslej s svojimi kakovostnimi storitvami in svetovanjem še bližje, ob otvoritvi pa so predstavili tudi poslovanje zavarovalnice v prvih devetih mesecih letošnjega leta.

»V Zavarovalnici Maribor se približujemo zavarovancem. Na vseh področjih se trudimo ponuditi zavarovancem in oškodovancem najboljšo uporabniško izkušnjo, zato smo naše predstavništvo na Ptuju preselili na novo lokacijo, ki pomeni korak naprej pri zagotavljanju odličnega servisa na vseh področjih. Verjamem, da smo se s tem približali vsem, ki nas potrebujejo,« je ob otvoritvi novih poslovnih prostorov predstavništva Ptuj povedal David Kastelic, predsednik uprave Zavarovalnice Maribor.

Zavarovalnica Maribor je v prvih devetih mesecih letošnjega leta poslovala v skladu z načrtom. Zbrali so 198,2 milijona evrov kosmate premije (pol odstotka manj kot v istem obdobju lani), od tega 54,3 milijona evrov na področju življenjskih zavarovanj in 143,9 milijona evrov na področju premoženjskih zavarovanj.