Radio1_v_zivo


Severina dahnila DA in prevzela možev priimek!
Radio 1 priporoča | 23. 11. 2015 9:45
Balkansko poroko leta je režiral Tomaž Pandur
Ključne besede:     severina    poroka    balkanska poroka    poroka leta    severina vučković    severina kojić

Severina Vučković in Igor Kojič sta včeraj v beograjskem luksuznem hotelu Crowne Plaza dahnila usodni DA in postala mož in žena. Seve pa je poskrbela še za eno presenečenje - prevzela je možev priimek in postala gospa Kojić!

Prave balkanske svatbe se je udeležilo 600 gostov, prvi ples pa sta zaljubljenca odplesala ob pesmi Moje zlato, ki jo je zapel Petar Grašo. Med povabljenci je bilo veliko glasbenikov in znanih imen, na spisku pa je bil tudi ljubljanski župan Zoran Jankovič.


Severina je večji del obreda prejokala, Igor, ki naj bi se zaradi stresa pred samim dogodkom celo zredil za 3 kilograme pa se je vseskozi smejal in se kar ni mogel nagledati svoje življenjske sopotnice.

Seve je nosila prekrasno baročno obleko oblikovalke Matije Vuica in naj bi se med poroko preoblekla trikrat, Igor pa dvakrat. 


Poroko je zasnoval slovenski režiser Tomaž Pandur, ki je režiral tudi njen zadnji glasbeno-plesni spektakel “Dobrodošao u klub”.

Cvetne aranžmaje iz redkih orhidej, vetrnice, črnih kal, divjih hiacint in dišečega cvetja je naredil priznani cvetličar Đorđe Đukanović Varda, ki je bil kar dvakrat razglašen za najboljšega evropskega dizajnerja cvetja. Zato ni presenečenje, da sta mladoporočenca samo za cvetje plačala 20.000 EUR.

 


Na poroki je bil tudi Severinin sin Aleksander, ki ga ima s podjetnikom Milanom Popovićem, zanj pa sta skrbeli varuška in PR menedžer.