Radio1_v_zivo


Ženske lažejo bolj kot moški!
Radio 1 priporoča | 18. 11. 2015 14:23
Članek, ki ti bo pomagal razumeti ženske
Ključne besede:     ženske    laži    moški    odnosi    razumeti

Ženske naj bi bolj lagale kot moški, poroča Daily Mail, ki je objavil tudi, da laže štiri od petih žensk. Nekatere so manjše laži kot druge, a vseeno, laž je laž in prav vsaka zaboli.

 

10. Koliko zaslužijo


Veliko žensk želi biti samostojnih, včasih pa se obnašajo celo kot da ne potrebujejo moških, tako da jim je dovolj samo njihov dohodek, da živijo udobno. Veliko pa je tudi takšnih žensk, ki se predstavljajo kot da ne potrebujejo pomoči. Tako da, če boš takšno vprašal, koliko zasluži, bo zagotovo lagala, samo da ne bi pokazala, da ni ravno najbolj pri denarju. 

 

 

9. Koliko časa potrebujejo, da se uredijo


"Takšna sem se zbudila" je slavni stavek, ki ga veliko deklet uporabi, čeprav je to popolna laž. Obstajajo nekatere ženske, ki so božansko lepe in ne morejo nikakor zgrešiti z opravo, vendar pa je zelo malo takšnih. 

Nekatere pravijo, da potrebujejo le 30 minut za to, da se uredijo, vendar v resnici potrebujejo veliko več. Potem pa so nekatere ženske, ki se dejansko zelo hitro uredijo, vendar pa je resnici na ljubo takšnih bolj malo. 

 

 

8. Telefonska številka

 

Ženska telefonska številka je kot sveti gral. Nikoli ne veš, če je zares prava, dokler ne pokličeš in se ti ne oglasi. Najboljše pa je, da pokličeš to številko dokler je še zraven tebe, da veš, da je prava. Če ti ni dala prave cifre, potem ji najverjetneje nisi všeč, zato na tej točki odnehaj.

 

 

7. Koliko denarja zapravijo za šoping


Naj gre za Spar, Mercator ali Citypark, ženske rade v njih zapravljajo. Ko gre recimo moški v trgovino, vzame tisto, kar potrebuje in gre, ženske pa predelajo skoraj vsako trgovino v nakupovalnem centru. Kakorkoli že, ženske rade zapravljajo čas v trgovinah, saj se bojijo, da ne bi česa zamudile. Včasih gre za kakšna znižanja, ki jih ulovijo zadnji moment ali kaj podobnega, toda če gre za nakupovanje v mejah normale, je to ok. Če pa gredo v trgovino in pridejo nazaj z desetimi novimi oblekami in osmimi pari čevljev, potem je to problem. Če rečejo, da je vse skupaj stalo 300 dolarjev, moraš vedeti, da laže.

 

 

6. Koliko hišnih ljubljenčkov ima


Tako ženske kot moški imajo radi živali. Veliko ljudi ima doma pse ter mačke in s tem ni nič narobe. Narobe pa postane, ko je živali preveč. Največji problem so mačke. Ženska ima lahko tudi 30 mačk, vendar ljudem govori, da ima samo 3, da se je ne bi prijel kakšen čuden vzdevek.

Samske ženske načeloma bolj lažejo glede tega od poročenih, saj se hočejo predstaviti v najboljši luči.  

 

 

5. Koliko časa porabijo za telovadbo


Ženske, ki veliko telovadijo, so načeloma v dobri formi. Obstajajo pa tudi takšne, ki pravijo, da telovadijo dvakrat do štirikrat na teden, a grejo na sprehod do McDonaldsa. Nihče ne pravi, da morajo ženske telovaditi, da bi navdušile moške, vsekakor pa pomaga. Sicer pa, če si srečna sama s seboj, bodo tudi drugi.

 

 

4. O višini


Nič ni narobe, če je ženska visoka, saj je veliko ljudem to všeč. Nekatere ženske so višje kot njihov zmenek, zato se lahko počutijo neprijetno. O višini rade ženske lažejo predvsem na spletu, ko se spoznavajo z moškimi in ko jih ti ne vidijo v živo. Prav tako pa lažejo tudi, če so majhne in se predstavijo kot višje.

 

 

3. O letih


Ženske začnejo lagati o svojih letih navadno po 30. letu. Obstajajo ženske, ki so zadovoljne z izgledom, ki ga prinesejo zrela leta, spet druge pa bi rade ostale večno mlade oziroma mladostne.  Mislijo si, da je včasih bolje reči moškemu, da je stara 29, namesto 36.

 

 

2. O teži


Ženske veliko lažejo tudi o svoji teži. Ogromno žensk je nezadovoljnih s svojim izgledom, še posebej s svojo težo, saj mislijo, da so predebele. Tudi če niso. Vse bi bile rade suhe kot manekenke, zraven pa si brez slabe vesti privoščile čokoladno tortico. Moški velikokrat vidijo ženske kot obsedene z dietami in telovadbo, da bi izgubile tisti odvečni kilogram ali dva.

 

 

1. Število partnerjev s katerimi so seksale


To je eno izmed vprašanj, ki ga ženske dobijo bolj na začetku zmenka, saj se moški radi pogovarjajo o seksu oziroma jih zanima s kolikimi je bila. Zanimivo je to, da moški tudi lažejo o tem, vendar v obratni smeri. Pri moških moramo cifro, ki jo povedo, deliti s tri, pri ženskah pa pomnožiti s tri. :) 

Za moške velja, da so carji, če rečejo, da so spali z veliko ženskami, medtem, ko ženske hitro označimo za cipe, če izpostavijo visoko število partnerjev s katerimi so šle med rjuhe.