Quantcast
Radio1_v_zivo


10 ZMAGOVITIH
Nagrajujemo | 27. 11. 2015 15:02
Pohiti in osvoji svojo decembrsko žepnino!
Ključne besede:     nagradna igra    mastercard    maestro    KinG    klepač    gustinčič

December je čas za obdarovanja in vedno pride prav nekaj nepričakovanega denarja. Za darila, za še bolj prijetno druženje s prijatelji, nepozabno silvestrovanje … Za karkoli! :) Na Radiu 1 te letos obdari MasterCard®. 

KAKO SODELUJEŠ?  

Čisto preprosto! Klepač in Gustinčič imata v studiu 10 stvari, brez katerih enostavno ne moreta. Tvoja naloga je, da ugotoviš katere so! Vsaka ugotovljena stvar iz njunega seznama najljubših stvari ti lahko prinese brezstično MasterCard kartico, napolnjeno s 100 EUR. Prijavi se, morda pokličeta ravno tebe. 


10 ZMAGOVITIH!
Za še bolj veseli december letos poskrbijo: Mastercad, KinG popoldan in Radio 1. NAMIGI ZA iskane ZMAGOVITE predmete, brez katerih Klepač in Gustinčič preprosto ne moreta:

Prve 6 predmetov smo že našli: iskali smo kavo, ključe, sončna očala, ščipalec za nohte, daljinec, kitaro, pametni telefon in odpirač.

Iščemo naprej, še zadnja dva namiga. :) 


Predmet št. 9

- MasterCard ima logo dveh planetov – Mars in Venera – oba planeta sta tudi v imenu zelo znane predstave, ki gostuje te dni po vseh mestih in krajih po Sloveniji

- je Avdićeva prva samostojna predstava

 

Predmet št. 10

- vsako tuje mesto in deželo, ko potujeva, si kupiva vsaj enega

- tudi prijatelji nam jih nosijo od povsod

- Začne se na prvo črko znamke brezstične kartice, ki jo dobi tisti, ki pravilno odgovori na to vprašanje

- imava jih ogromno na hladilniku

- stojijo sami – na magnet

 

 

Že imaš svojo Maestro ali MasterCard brezstično kartico
Brezstična tehnologija plačevanja odpira vrata v svet prepričljivih prednosti. MasterCard in Maestro brezstične kartice temeljijo na najnovejši tehnologiji za plačevanje in vam na prodajnih mestih, ki so označena s simbolom za brezstično plačevanje, omogočajo brezstično plačevanje pri majhnih in velikih nakupih.


Za zneske do 15 EUR: kartico samo prislonite na čitalnik. 
Za zneske nad 15 EUR: kartico prislonite na čitalnik in vtipkate PIN kodo. 

Če prodajno mesto ne omogoča brezstičnega plačevanja, svojo brekontaktno kartico uporabite z vstavljanjem ali potegom skozi POS terminal na blagajni, kot bi to storili s standardno MaasterCard ali Maestro kartico. 


Hitro

Hitro plačevanje in krajše čakanje v vrstah pred blagajno zagotavljata prijetnejšo izkušnjo nakupovanja. 

 

Varno

Ker kartica tudi med plačevanjem ostane v rokah imetnika, ima posameznik popoln nadzor nad njo in večji občutek varnosti. 

 

Enostavno

Postopek plačevanja je popolnoma enostaven, pri čemer nam ni treba skrbeti, ali imamo pri roki točen znesek gotovine. 

 

 

 

Pravila nagradne igre

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del