Quantcast
Radio1_v_zivo


10 skrivnih znakov, da si ji všeč
Radio 1 priporoča | 10. 11. 2015 6:43
Čeprav si tega ne upa priznati, jo izda njena telesna govorica!
Ključne besede:     odnosi    ljubezen    nasveti    seznam    ženske

Nekatere to počnejo, ker so sramežljive, druge zato, da bi bile videti skrivnostne, spet tretje, ker se mogoče še same ne zavedajo, da si jim všeč. Čeprav veljajo za bolj zgovoren spol je ženskam včasih težko direktno povedati, da jim je nekdo všeč.


Psihologi so zato sestavili seznam namigov, s katerimi ženske med vrsticami sporočajo, da si želijo več kot le tvoje prijateljstvo:


1. Igra se z lasmi

 


Medtem ko se pogovarja s tabo ali te opazuje, si gladi lase ali med prsti prepleta konice pramenov – na ta način veliko žensk podzavestno sprošča napetost, ki jo čuti ob moškem, ki ji je všeč. 

 

2. Ko govori s tabo, se ji zviša glas
Višji glas je še ena od posledic živčnosti, kar pomeni, da si ji tako všeč, da ob tebi stežka nadzira metuljčke v trebuhu.


3. Očesni stik

 


Če te gleda v oči in med pogovorom ne odmakne pogleda, ti sporoča, da si ji všeč in da jo zanima, kaj  govoriš.


4. S tabo se lahko pogovarja
Si njen zaupnik, ki mu pove tiste podrobnosti iz zasebnega življenja, ki jih drugim ne. 


5. Želi si tvoje družbe

 


Vedno najde kakšen izgovor, da je lahko v tvoji družbi, ne glede na to ali gre za  sodelovanje pri službenem projektu, pomoč pri organizaciji zabave ali pa s tabo z veseljem sopiha med hojo v hribe.  


6. O tebi se pogovarja s prijatelji
Ženske rade s prijateljicami analizirajo vsako besedo, ki jo spregovori njihova simpatija. Če si ji všeč, bo zato tudi o tebi govorila s svojimi najbližjimi – če njeni prijatelji veliko vejo o tebi in se z zanimanjem pogovarjajo s tabo, je to dober znak, da si ji všeč.

 

7. Na obraz ji narišeš nasmeh

 


Ko te zagleda, preprosto zažari, iskren nasmeh spremljajo tudi nasmejane oči.


8. Ne govori o drugih moških

 Če si ji všeč, ti bo dala jasno vedeti, da je dostopna, kar pomeni, da ne bo govorila o svojih bivših ali kateremu drugemu, ki ji bi lahko bil všeč.


9. Zate se uredi
Če si te želi, se bo zate uredila – tudi, če na kavo pride v trenirki, je za popolno »ravnokar-sem-vstala-iz-postelje« pričesko porabila vsaj pol ure!


10. Opazi tudi najmanjše podrobnosti

 


Če si ji všeč, ti posveča veliko več pozornosti, kot se zavedaš. Verjetno že ve, katera je tvoja najljubša hrana in katero pijačo boš naročil v lokalu, takoj opazi, ko obiščeš frizerja in pohvali tvoj napredek v fitnesu.

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del