Quantcast
Radio1_v_zivo


Od anoreksije do seksi oblin!
Radio 1 priporoča | 8. 11. 2015 17:45
Zaslovela s svojim polnim telesom, na katerega je izjemno ponosna
Ključne besede:     anoreksija    seksi obline    miss jane    radio 1    instagram

22-letna Megan Jane, ki je že skoraj umrla zaradi anoreksije, je na Instagramu delila fotografije sedaj svojega polnega telesa, da bi tudi druge ženske prepričala, naj bodo zadovoljne s svojim telesom. Miss Jane, kot je njen vzdevek, je v svojih najslabših časih tehtala le 28 kilogramov. Pri 14-letih je bila diagnosticirana z anoreksijo, poletje pa je preživela v prihiatrični bolnišnici, preden je bila hospitalizirana. V bolnišnici so ji povedali kruto resnico - po zdravniških napovedih je imela pred seboj le še nekaj tednov življenja. Hranili so jo preko cevke in večino časa je morala ležati.

Prehodila je dolgo pot. Pet let kasneje pa je končno vzljubila svoje telo in začela objavljati fotografije svojih zaobljenih stegen, s katerimi je pridobila že skoraj 40, 000 sledilcev na Instagramu. Verjame, da ima moč rešiti življenja, njena misija pa je tudi drugim ženskam vlivati upanje in samozavest.

Na svoji spletni strani je zapisala: "Ko se pogledam v ogledalo, vidim obročke okrog trebuha, celulit in milijon napak, zaradi katerih sem se prej sovražila. Sedaj pa končno vidim srečo in lepoto."

Bravo punca! :)