Quantcast
Radio1_v_zivo


Sejem Narava zdravje
| 4. 11. 2015 11:44
Sejem za zdrav življenjski slog
Ključne besede:     sejem    narava    zdravje    Gospodarsko razstavišče    Ljubljana
46. Sejem Narava zdravje

Marjana Lavrič, Gospodarsko razstavišče
PRENESI DATOTEKO
O sejmu Narava zdravje

Radi živite uravnoteženo, zdravo in okolju prijazno? Vitalno? Vas zanima, kako delovati trajnostno? Ste ozaveščeni pri odločanju in izbiranju vsebin in ponudbe s področja storitev in izdelkov za zdravo življenje? Posvetujte se s strokovnjaki z različnih področij. Izbirajte med delavnicami, predavanji, degustacijami in drugimi predstavitvami. Čaka vas pravi maraton preizkušanja zadnjih trendov!

Od 5. do 8. novembra bo na Gospodarskem razstavišču že 46. sejem Narava-zdravje. Prireditev se v zadnjih letih predstavlja javnosti kot sejem za zdrav življenjski slog. Aktualne vsebine, ki jih ponujajo posamični sklopi – Prehrana, Zdravje, Naravna kozmetika, Gibanje, Wellness in Zeleno sobivanje – predstavlja letos 288 podjetij iz 21 držav. Za sejem velja iz leta v leto večje zanimanje; lani ga je obiskalo 24.000 ljudi.

Sejem ponuja izdelke in storitve, ki jih je mogoče kupiti po ugodnih sejemskih cenah, in nagovarja s svojimi vsebinami vse generacije. Še zlasti z zelo bogatim in dinamičnim spremljevalnim programom, kjer je mogoče izbirati med prek 100 različnimi predavanji, delavnicami, degustacijami, okroglimi mizami idr. Vse te dodatne vsebine so brezplačno na voljo obiskovalcem do zapolnitve mest.

46. sejem Narava-zdravje nas spodbuja k ozaveščenemu odločanju in izbiranju. Seznanja nas s pojmi, kot so trajnostno, ekološko, naravno idr. V sodelovanju z Zvezo potrošnikov Slovenije nas osvešča, kako se izogniti zavajanju in preveriti certifikate izdelkov. Sejem že leta poteka pod pokroviteljstvom Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano ter Ministrstva za okolje in prostor.